Szukaj
ta obróbka albo jej brak z połączeniem z tą miejscówką dało zabójczy efekt. Ogolnie słabo (lampa na wprost, cienie, słabe kadry)
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
nie wiem czemu ludzie wybierają takie miejsca , ślub jest romantyczny .... nie podoba mi się
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Strzelanie lampą prosto w twarz to najgorszy pomysł z możliwych. Pomijając to że technicznie są słabiutkie to są sztywne i banalne, zero emocji, wygląda to jakby młodzi bali się aparatu, fotograf z resztą też.
Jakoś trzeba zacząćTe 2 ostatnie w porównaniu do tych pierwszych znacznie lepsze
. pzdr
słabiutko, nie ma co komentować, ile masz za sobą ślubów? czy w posiadaniu masz D700-tkę? eh, dużo pracy przed Tobą...
..Nikon...
Ślubów nie miałem żadnych. Ten też do mnie nie należał. Po prostu w celach sprawdzenia sprzętu nabrania praktyki zapytalem sie znajomych co oni na taka sesje. Oczywiscie darmowa. Byli chetni za co im bardzo dziekuję.
A jak z obróbką do kąd mozna sie posunąć? Może mi ktoś pomóc na przykładzie ostatniego zdjecia, czy też tego w oknie.
Czy to w oknie naprawdę jest takie słabiutkie? Za wszelkie komentarze dziękuję
N i pare gratów
Te w oknie slabe zwlaszcza pierwsze masakra........ale ja patrze na te pozostale to mysle sobie,prowokacja......
Dwa ostatnie tez bez szalu ale jak by z innej reki![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami