Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Nocne zdjęcia z Mariką.

Witam!

Kilka nocnych zdjęć z Mariką. Więcej fotek oraz mały backstage sesji na BLOGU. Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez batonMR ; 09-08-2010 o 00:11

Domyślnie

ja tam się nie znam, ale:
    - tipsom mówimy stanowcze nie
    - najładniejsza moim skromnym zdaniem 5 (chociaż lepiej wyglądałaby bez krawędzi ściany w tle)
    - na wszystkich kontrast pomiędzy czarną sukienką i jasną karnacją spowodował zbyt mocne oświetlenie twarzy

Domyślnie

numer 5 to zdecydowany mój faworyt, na reszcie zdjęć modelka ucieka wzrokiem, głowę unosi do góry a zerka na dół w obiektyw, to mi się nie podoba
    FX ...

Domyślnie

nijak mi pasuje sukienka do tej gitary...ale to tylko moje odczucie
    5 najlepsza za to w 6 chyba ostrość poleciała Ci na nogi albo wogóle poruszone ?
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erbe Zobacz posta
    nijak mi pasuje sukienka do tej gitary...ale to tylko moje odczucie
    5 najlepsza za to w 6 chyba ostrość poleciała Ci na nogi albo wogóle poruszone ?
    na 6 to jak kolega zauważył problem z ostrością, a mi na 6 najbardziej przeszkadza cień
    FX ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta
    - tipsom mówimy stanowcze nie
    To jakaś propaganda czy mówisz o tych zdjęciach? Jeżeli mówisz odnośnie zdjęć to niestety nie trafiłeś - naturalne. Modelka nawet nigdy nie miała tipsów.

Cytat Zamieszczone przez erbe Zobacz posta
    za to w 6 chyba ostrość poleciała Ci na nogi albo wogóle poruszone ?
    Absolutnie. Ostrość jest w porządku, a o ewentualnym poruszeniu nie ma mowy bo wszystko było robione w nocy, tylko na świetle błyskowym. Może takie wrażenie robi kompresja.

Zauważyłem dziwną tendencję na forum, że czasem zdjęcia są oceniane bardzo dobrze, w kilku słowach, bez żadnego wyjaśnienia nawet jeśli są słabsze strony a czasem każdy kolejny wpis to czepialstwo najmniejszych bzdetów, z pomijaniem tego co jest dobre, poprawne. Co by przeszkadzały tipsy? Zdjęcie poruszone przy lampach błyskowych? Ocenianie ostrości na skompresowanych miniaturach? W chłodnej, zimnej tonacji zły balans bieli? W każdym bądź razie dziękuję za komentarze, nawet jeżeli szukacie dziury w całym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    To jakaś propaganda czy mówisz o tych zdjęciach? Jeżeli mówisz odnośnie zdjęć to niestety nie trafiłeś - naturalne. Modelka nawet nigdy nie miała tipsów.
    Żadna propaganda, nie ma znaczenia czy to tipsy. Po prostu tak wielgachne paznokcie wydają mi się niezbyt estetyczne i wyraziłem swoją opinię.

Domyślnie

Rozumiem, uwaga bardziej do modelki - przekażę.

Domyślnie

tylko żeby nie było że komentuję modelkę zamiast zdjęcia!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów