Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Igor

Domyślnie

Mi się podoba. Ciekawie przedstawiłeś Igora, całość nietuzinkowa. Jak dla mnie 3 i 7 najlepsze. Nie wiem tylko czemu na niektórych zdjęciach model ma pieprzyk a na niektórych nie. :P:P

Domyślnie

Ten backstage w okularach troche psuje efekt...
    na 4 modela boli głowa??

Ostatnie bardzo mi się podoba, fajny kadr, i fajowsko wykorzystana kontra (po tęczy na ramieniu zgaduję, że robione 85tką 1.8 ?? ;>)
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Nie wiem tylko czemu na niektórych zdjęciach model ma pieprzyk a na niektórych nie. :P:P
    Może to wina tego, że obrabiałem wieczorem, trochę śpiący i usuwałem ten pieprzyk automatycznie. Poprawię to, naturalnie, ale już drugi raz wrzucać nie będę - myślę, że dasz radę sobie wyobrazić ten pieprzyk na reszcie zdjęć

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    (po tęczy na ramieniu zgaduję, że robione 85tką 1.8 ?? ;>)
    Tamron 17-50 nastawiony na 25mm, czyli zupełne pudło

Teraz widzę, że nie wstawiłem tu jednego z najlepszych, dopiero wizyta na blogu otworzyła mi oczy:

8.
    Ostatnio edytowane przez MatusP ; 09-08-2010 o 11:40

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Pieprzyk to nie syf, jakoś nie widzę celowości w jego usuwaniu - no chyba, że Igor tak sobie zażyczył.
    Coś dziwnego robi z twarzą na jedynce i na siódemce, złapałeś go przy śniadaniu??

Generalnie fajnie wyszło jak na pierwszy raz z wątkiem wielo-lampowym
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Najfajniejsze zdjęcia, jakie ostatnio zrobiłem, a tak mało komentarzy...

Domyślnie

Ostatnie jest na prawdę rewelacyjne - trochę za mocno jednak błyśnięte na modela moim zdaniem Sam lubię bysnąć mocniej, jednak tu już jest jakieś 0.7 za mocno moim zdaniem. Gdyby nie to - na prawdę megaskie foto!! Tak - jest tylko bdb
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Dla mnie to ciekawa może była sesja i fotografowanie. Efekt mnie osobiście się nie podoba. Jedynie czwórka ma potencjał, ale kadr i nieopanowane cienie na modelu oraz jego poza - już to zepsuły. Natomiast to jedyne zdjęcie, na którym balans światła pomiędzy planami mi w miarę odpowiada.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Mi też sie podoba w jaki sposób przedstawiłeś modela. Ciekawe oświetlenie i kolory.
    Miejscówka oklepana, bo wiadomo, że zazwyczaj się zabiera swoich modeli na jakieś ruiny, ale w nietypowy sposób wybrmnąłeś.
    Jestem na spore tak

Domyślnie

Moim zdaniem troche nie zapanowałes nad światłem. To bardzo trude, wiem. Wydaje mi sie nieco za twarde, zwłaszcza na 8. Ale generalnie pomysły fajne, kwestia techniki.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Uprawnienia umieszczania postów