Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Mix Tape vol. 1

Oszczędny w słowach Awatar fiolka
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jestem za 2, a trójka- jak dla mnie ma ładną kolorystykę.
    S5 i rower i jeszcze S10-20, N16-85, Jupik, Heliosy i coś tam, coś tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    2 najlepsze, 3 w ogole do mnie nie trafia
    1 to taki troche kadr o niczym
    popieram

Domyślnie

jakim szkłem na jakiej długości robiłeś nr 1?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

Jak dla mnie jedynka a potem dwójka-która kadrowo jest lepsza ,ale klimatem
    nie może równać się z pierwszą.

Domyślnie Mix Tape vol. 1

Cytat Zamieszczone przez Strus
    2 najlepsze.
    3 w ogole do mnie nie trafia
    1 to taki troche kadr o niczym
    Popieram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Bledne wrazenie Andrzeju. Ja po prostu nie pisze tego co reszta. Zreszta nie od dzisiaj

Na 1 IMO nie wiadomo o co chodzi. Kadr jest kompletnie nie przemyslany. Jakas ucieta galaz na pierwszym planie, z lewej uciety kamien, z prawej na gorze sterczaca galaz na tle fragmentu korony drzew.... Jak to jest przemyslane i fajne to ja przepraszam najmocniej ze znow osmielam sie sprzeciwiac owczemu pedowi

Rafale tutaj nie chodzi o owczy pęd, po prostu sporo osób ma o Tobie opinię iż starasz się na siłę być odmiennym, nie zawsze to prawda ale w wielu przypadkach to się sprawdza, takie komentarze jak w tym wątku
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=153819
    nie służą dobrze autorowi, tym bardziej że dziewczyna jest krótko na forum więc skąd u niej tak wiele podobnych fotografii skoro dopiero od niedawna tutaj prezentuje swoje prace, a zrobiła kolejne dobre zdjęcie

wracając do zdjęć, wybieram dwójkę chyba najciekawsza z całego zestawu, bardzo podobne do trójki już pokazywałeś

Domyślnie

Zdecydowanie numer dwa, na 1 oraz 3 spory "bałagan" oraz elementy na skraju kadru powodują że zdecydowanie mniej mi się te prace podobają w porównaniu z dwójką
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Tak, dwójeczka jak dla mnie najlepsza z setu .
    Myślę, że przycięcie dołem jedynki tak powyżej tej leżącej gałęzi spowoduje, że kadr stanie się bardziej klarowny .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Rafale tutaj nie chodzi o owczy pęd, po prostu sporo osób ma o Tobie opinię iż starasz się na siłę być odmiennym
    Ja już kiedyś Ci powiedziałem że mnie opinia innych na mój temat mało obchodzi. Ja piszę co myślę a nie to co by wypadało. Mam wrażenie że Ty i kilka innych osób właśnie za bardzo dba o to co sobie inni pomyślą i co by tu napisać żeby było ładnie. Ja słodzić nikomu nie będę jeśli jest to sprzeczne z moimi odczuciami. I chyba o tym już też kiedyś pisałem. Jak to się nie podoba to trudno. Przynajmniej jestem w zgodzie z samym sobą.

A innych wątków może tu nie mieszaj bo zwyczajnie zaśmiecasz ten wątek. Tak samo nie rozumiem kolejnej Twojej uwagi skierowanej personalnie do mojej osoby. Jak Ci się nie podoba że mówię co myślę to nie czytaj. Proste, prawda ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów