Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Aquapark

Domyślnie Aquapark

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Raczej śmiać to nie ma się z czego... tradycyjnie lubisz słupy, ja niestety nie.

Domyślnie

Jest fajnie złapane światło.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jako dekument tak. Jako swiatlo tak. Jako cokolwiek innego - nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Jako dekument tak. Jako swiatlo tak. Jako cokolwiek innego - nie
    Dodam że tytuł poniżej krytyki...
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Dodam że tytuł poniżej krytyki...
    Choć zdjęcie nie jest w dziale foto-żart, sądzę, że sporo osób właśnie tak je odbierze. Szczególnie, gdy funkcjonuje jako pojedyncze.
    Gdyby np. stanowiło ilustrację do jakiegoś tekstu o MNP Bronisławie "Wpadce", wymowa już byłaby inna.

Mz dobre zdjęcie i trafny tytuł, oczywiście zakładając, że faktycznie nie o ironię Ci tu chodziło.
    Muniek kiedyś śpiewał "Zielony Żoliborz, pieprzon_y Żoliborz" - w taki przewrotny sposób wyraził swoją tęsknotę za ukochaną dzielnicą. Ja podobną przewrotność widzę na zdjęciu (oczywiście z tym tytułem) - nie żart, ale smutną ironię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez telly Zobacz posta
    Choć zdjęcie nie jest w dziale foto-żart, sądzę, że sporo osób właśnie tak je odbierze. Szczególnie, gdy funkcjonuje jako pojedyncze.
    Gdyby np. stanowiło ilustrację do jakiegoś tekstu o MNP Bronisławie "Wpadce", wymowa już byłaby inna.

Mz dobre zdjęcie i trafny tytuł, oczywiście zakładając, że faktycznie nie o ironię Ci tu chodziło.
    Muniek kiedyś śpiewał "Zielony Żoliborz, pieprzon_y Żoliborz" - w taki przewrotny sposób wyraził swoją tęsknotę za ukochaną dzielnicą. Ja podobną przewrotność widzę na zdjęciu (oczywiście z tym tytułem) - nie żart, ale smutną ironię.
    Nie robi się jaj z pogrzebu. Z powodzi również.
    Smutna ironia - to jest właściwe określenie dla słodkiego widoczku katastrofy. Mieszkam pomiędzy dwoma rzekami, mogło i może być różnie... Dziękuję, że odebrałeś to tak jak chciałem a nie potraktowaleś mnie jak niektórzy...
    Ale za komentarze dziękuję wszystkim. I dobrze wiem, że kompozycja w oderwaniu od reszty jest do bani.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Uprawnienia umieszczania postów