Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: ł u k a s z

Domyślnie ł u k a s z

dawno nie wrzucałem portrecika żadnego to wrzucam świeży z weekendu

model: Łukasz Horak / SPP

Domyślnie

Dwie rzeczy na nie: centralne małe ostre bliki w oczach oraz krzywy horyzont, czy może w ogóle horyzont. Poza tym ładnie.

Domyślnie

Świetny portrecik, horyzont pod kątem dodaje klimatu.
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
    Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.

Domyślnie

Fajnie!
    Ładnie zaświecone i mi również ten horyzont...o ile to horyzont nie przeszkadza, nawet dodaje trochę dynamiki.
    Trochę mi się nie widzi uczesanie, a raczej mocne poczochranie w górnej części oraz ucięcie czubka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Trochę mi się nie widzi uczesanie, a raczej mocne poczochranie w górnej części oraz ucięcie czubka...
    Też mnie te włosy jakoś drażnią... wiem, że to nie typ który powinien być ulizany, no ale jakoś mi to nie pasuje.
    Poza tym świetne!

Domyślnie

Dżony Dip włosy na nie światło gigant, a co do modela myśle że w krótkich włosach było by mu lepiej bo ma interesującą twarz i te włosy ni u.... nie pasuja do niego

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

mnie sie fota poodoba,

mOSAd, pomyśl trochę bo bzdury piszesz, jesli za modelem jest góra to o jakim prostym horyzoncie ty wogóle piszesz?

Domyślnie

Faktycznie gdyby nie te włosy "poczochrane" byłoby zdecydowanie lepiej ale i tak jest gitesik
    Zorka 5|Comodore 64| i trochę innego badziewia
    http://elwrona.digart.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez co4en Zobacz posta
    mOSAd, pomyśl trochę bo bzdury piszesz, jesli za modelem jest góra to o jakim prostym horyzoncie ty wogóle piszesz?
    Wybacz, ale bzdury piszesz, że ja bzdury piszę. Powtórzę: nie podoba mi się krzywy horyzont. Myślisz, że nie wiem, że to może być góra? Nie ma znaczenia - nie podoba mi się i już.

Zbanowany
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Wybacz, ale bzdury piszesz, że ja bzdury piszę. Powtórzę: nie podoba mi się krzywy horyzont. Myślisz, że nie wiem, że to może być góra? Nie ma znaczenia - nie podoba mi się i już.
    Nie po to Stwórca stworzył góry by pokazywać proste horyzonty. No ale szanuję Twój pkt. patrzenia aczkolwiek się z nim nie zgadzam. Pozdr.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów