blue po co się wypowiadać skoro nie masz nic do powiedzenia ? , chciałem szczegółów żeby wiedzieć co poprawić
Szukaj
blue po co się wypowiadać skoro nie masz nic do powiedzenia ? , chciałem szczegółów żeby wiedzieć co poprawić
1 jest beznadziejna. Kadr mega fatalny, ostrośc na jednym oku, cera do poprawy w PS. Ogólnie mega lipa i zdjęcie nie powinno nigdy powstac.
2 ciut lepiej ale też beznadziejnie - mimika i kadr do poprawy.
3 nie widze
a jak Panowie skadrować coś w stylu 1 ? powiedzmy że ostrość jest na całej twarzy ,ale chciałbym takie zbliżenie jak jest weźcie pod uwagę że to są moje pierwsze zdjęcia """""portretowe"""""![]()
stock - a ja mam takie pytanie : czy powinniśmy aby na pewno poprawiać cerę, tylko dlatego, że ma niedoskonałości? Przecież to się robi sztuczne jak na okładkach czasopism :/ Pytam serio, bo zastanawiam się gdzie jest granica.
W pierwszym zdjęciu nie podoba mi się kadr - nie bardzo wiem co chciałeś pokazać
W drugim - kolor skóry jest straszny
D 600| N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700
Poświęć czas zmarnowany na dodanie pro-podpisu na zdjęciu na poczytanie książek o fotografii albo oglądanie prac innych.
ja od siebie dodam że celowo nie robiłem dupci niemowlaka bo nie lubię tapet "modelka" też nic na sobie nie miała poza tym jeszcze wg mnie jest tak źle chyba że 100% crop oglądacie...
,ale fakt większość zdjęć z pro modelkami gęba gładka jak wymiona krowy już wole lekką nieostrość niż skórę bez porów jeżeli to wyznacznik dobrego zdjęcia to chyba nigdy się nie przypodobam , trochę mi tu brakuje wypowiedzi normalnych ludzi tutaj większość zajmuje się tym zawodowo ja sobie próbuje ...
pozdrawiam kolegę z konina
*kisio poświeć czas zmarnowany na dodawanie bezsensownych postów na myślenie
zostałem skarcony ostro - oglądam , wstawię się znów jak uznam że się poprawiłem już nie chce linczu![]()
ja jestem normalna, wypraszam sobie
wystempluj większe chrostki i będzie ok, a dwa tak jak inni radzą, oglądaj zdjęcia innych, w gazetach, na bilboardach itp
Skontaktuj się z nami