Zdjęcie strzelone z Minack Teatre. Moje 1 zdjęcie w tym dziale. Mam więcej, ale jakiś nieśmiały jestem
Szukaj
Zdjęcie strzelone z Minack Teatre. Moje 1 zdjęcie w tym dziale. Mam więcej, ale jakiś nieśmiały jestem
troche nie rozumiem tej winiety.
W centrum nie masz niczego na czym miałaby sie ogniskowac uwaga widza, z kolei przyciemniasz ładne, chabrowe kolory z lewej i nienaturalnie traktujesz niebo.
Mz zostaw te zdjecie w jasnej, słonecznej tonacji.
I'm not always right, but I'm never wrong...
no właśnie kompletnie nie miałem pomysłu na obróbkę. Poprawię zgodnie z Twoimi uwagami i wrzucę raz jeszcze
poniżej wrzucam tak jak lechupe zasugerował
Ostatnio edytowane przez aikidudi ; 03-08-2010 o 10:06
Wyjaśnij mi potrzebę pozostawienia chabazi po lewej? Co takiego ciekawego jest w cieniu (poza nieostrymi kwiatkami), że nie zszedłeś w prawo?
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Mam podobny kadr tyze ja stalem tam gdzie te Panie robiac zdjecie
I takie zdjęcie zdecydowanie byłoby ciekawsze od tego co nam tutaj kolega zaprezentował
Kornwalia to niesamowite miejsce z równie niesamowitym potencjałem, doskonałym przykładem jak wykorzystać te atuty jest niejaki Kulten
Niestety nie było mi dane odwiedzić to miejsce kiedy przebywałem w UK, ale mam nadzieję że któregoś dnia tam wrócę w roli turysty fotografa![]()
Ostatnio edytowane przez martinez ; 03-08-2010 o 15:23
Skontaktuj się z nami