Close

Strona 810 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31071076080080880981081181282086091013101810 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 091 do 8 100 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Trochę naciągany ale punkt dla Ciebie
    No lepiej już nie potrafiłem, choć dobre 10 minut spędziłem na myśleniu, obawiając się jednocześnie, że albo sam poprawisz albo ekonet Cię uprzedzi
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    No lepiej już nie potrafiłem, choć dobre 10 minut spędziłem na myśleniu, obawiając się jednocześnie, że albo sam poprawisz albo ekonet Cię uprzedzi
    A gdzie Marek napisał "muzułman" (w pierwszym przypadku l. poj.)?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Ja 10 minut szukałem błędu w swojej wypowiedzi i myślałem, że zmanipulowałeś. Dopiero po czasie zauważyłem byka. Do błędu przyznać się potrafię (ctrl+c, ctrl+v) więc nie było mowy o korekcie z mojej strony (nie wspomnę o tym, że minęło pół godziny od czasu publikacji posta ).

Żeby nie strzępić gęby po próżnicy, za przeproszeniem, dowcip:

Nowa służąca, Francia, sprzątając rano pokój hrabiny znalazła w łóżku prezerwatywę.
    Zaczerwieniła się i brakło jej oddechu. W tym momencie weszła hrabina:
    - Cóż to, Francia? Nigdy miłości nie uprawiałaś?
    - Tak, jaśnie pani - mówi Francia - ale nigdy tak mocno, żeby skóra zlazła.

Edit:
    Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A gdzie Marek napisał "muzułman" (w pierwszym przypadku l. poj.)?

Dlatego punkt jest 'naciągany'. Błąd faktycznie jest.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Dlatego punkt jest 'naciągany'. Błąd faktycznie jest.
    A, że (zamieszkana przez) muzułman, zamiast muzułmanów...? Słabe...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A, że (zamieszkana przez) muzułman, zamiast muzułmanów...? Słabe...
    Ale to jednak błąd. Ja dążę do perfekcji! Nie od dziś wiadomo, że we wszechświecie idealna jest tylko kula

Domyślnie

Słabe...
    Następnym razem bardziej się wysilę

EDIT: A co do błędu, perfekcji itd to potraktuj to proszę jako żarcik - bez przytyku, zwykły wpis w dziale "Humor" spowodowany nudą
    EDIT: I Ty Boryszuku, i Ty Krzysztofie [ no dobrze, luzik przecież... KP ]
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-08-2010 o 22:51
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Następnym razem bardziej się wysilę

To brzmi jak wyzwanie

Pewna para, która wybrała się na wystawę malarską, zatrzymała się na dłużej przy jednym z obrazów. Obraz przedstawiał trzech bardzo czarnych i kompletnie nagich mężczyzn: dwóch miało czarne penisy, ale ten środkowy - różowego. W czasie gdy tak stali zastanawiając się nad symboliką dzieła podszedł do nich autor - Irlandczyk.
    - Mogę wam pomóc z tym obrazem? Jestem tym, który go namalował.
    - Bardzo nam się podoba to dzieło, ale kompletnie nie rozumiemy dlaczego namalowałeś trzech Murzynów na ławce i środkowy ma różowego penisa podczas gdy dwaj pozostali mają czarne.
    - Oo... Zinterpretowaliście mój obraz zupełnie niewłaściwie... To nie są Murzyni, to są irlandzcy górnicy, a ten pośrodku był na lunchu w domu...

Domyślnie

Hmmm drogi kolego Boryszuk
    Chociaż tak silnie propagowane w mediach polskich, słowo "pop", ma znaczenie pejoratywne i oznacza dokładnie tyle co "klecha".
    Pozwolę się podeprzeć autorytetem mej polonistki pani dr Ewy Moniuszko, która nam "tępakom" z 3 "B", profil artystyczny, powtarzała to wielokrotnie Jakież piękne to były lata

Nie wszyscy mieli tyle szczęścia w liceum i zapewne jest im to "rybka" co napiszą Ale przecież nawet nieświadome obrażanie, to ... nieświadome ...

Słowem wyjaśnienia, znaczenie pejoratywne zostało nadane przez komunistów, a więc dziś w Polsce kapłana prawosławnego nazwiemy po prostu księdzem, ojcem lub na wschodzie Polski "batiuszką" (ojczulkiem). Chyba, że trzymamy sztamę z czerwonymi No, ale nikoniarze to żółci są

Ad rem, kapłan prawosławny nie może zarżnąć barana, koguta, czy nawet karpia.
    Jeśli przelałby krew, nie może więcej służyć przy ołtarzu. Tak więc, nie rozumiem tego dowcipu

Ale żeby nie było "zbyt sztywno"
    "Jedzie w tramwaju diakon służący w największej katedrze w mieście. Ma on 60 lat, długą siwą brodę, właściwą posturę. Siedzi sobie, a w tramwaju straszny tłok. W pewnym momencie tramwaj gwałtownie hamuje i na kolanach diakona ląduje młoda blondynka. Speszona szybko wstaje i mówi "ocho!" na co diakon ze spokojem odpowiada niskim basem profondo - "nie ocho, a klucz od katedry"

Pozdrawiam serdecznie

PS przepraszam za wcześniejszą pomyłkę w nicku
    Ostatnio edytowane przez konrat ; 02-08-2010 o 23:24
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konrat Zobacz posta
    Hmmm drogi kolego Boryszczuk

Pozdrawiam serdecznie

Przyznam szczerze, że swoim 'wykładem' rozłożyłeś mnie na łopatki. Z miłą chęcią czegoś się nauczyłem. jednak dzisiejszy dzień nie jest tak kompletnie zmarnowany

PS (Anju_G, zauważ, że nie ma kropki) Mój forumowy nick powinien być rozszyfrowywany jakok Borys Z UK. Różne formy już się pojawiały, z 'Łysym Borsukiem' włącznie. Ale Boryszczuk? No ja Cię proszę...

Żeby nie strzępić gęby po próżnicy:

Jak leci?
    - Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
    - A co się stało?
    - Wczoraj na czacie mieliśmy imprezę, i całą noc śpiewaliśmy.
    Ostatnio edytowane przez Boryszuk ; 02-08-2010 o 23:14

Domyślnie

Tak stare, że aż nie znałem. Może ktoś jeszcze przegapił. Niestety znajomość angielskiego wielce wskazana:

Strona 810 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31071076080080880981081181282086091013101810 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów