Dziękuję Panom za komentarze i krytykę, a Paniom za korektę cudzych błędów w mowie ojczystej.
Swoją drogą byłem przekonany, że wykopiecie wątek z krajobrazu do motoryzacji... i jestem nieco rozczarowany.![]()
Szukaj
Dziękuję Panom za komentarze i krytykę, a Paniom za korektę cudzych błędów w mowie ojczystej.
Swoją drogą byłem przekonany, że wykopiecie wątek z krajobrazu do motoryzacji... i jestem nieco rozczarowany.![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2010 o 11:31 Powód: literówka, prowokatorze ;)
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Na tym zdjęciu najbardziej podoba się W 116 (sam nie podał bym jaki to model, ale nie powiedziałbym że to 123 lub 124).
Horyzont do poprawki.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2010 o 11:32 Powód: pis.
To Cię jeszcze bardziej rozczaruję moją propozycją.![]()
LED ZEPPELIN
Jejku, nie można się już zwyczajnie pomylić żeby nie być posądzonym o prowokację?
Andrzeju, z całym szacunkiem, bo Twoją złośliwość cenię o dobre kilka, jeśli nie kilkanaście stopni bardziej niż złośliwość kolegi urlopującego się:
pominąwszy sprawę asfaltu - na maskę nasypałeś sadzy a z chromów wywaliłeś odbicie wieczornego nieba... jestem rozczarowany.![]()
Tomaszu, od wielu lat doskonale wiem czym jest sztafaż. Ale gdyby nie moja niewinna przewrotność to wątek ewidentnie musiałby znaleźć się w motoryzacji. I czy wtedy mógłbym liczyć na Twoją krytykę?![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
mi się podoba, a niebieski zbytnio nie przeszkadza, wyszło ciekawie, poza kilkoma uwagami o których wspomnieli już koledzy.
Czysta "motoryzacja"..Poza "meśkiem" nic tu nie gra....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami