Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Dziękuję Panom za komentarze i krytykę, a Paniom za korektę cudzych błędów w mowie ojczystej.
    Swoją drogą byłem przekonany, że wykopiecie wątek z krajobrazu do motoryzacji... i jestem nieco rozczarowany.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2010 o 11:31 Powód: literówka, prowokatorze ;)
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Na tym zdjęciu najbardziej podoba się W 116 (sam nie podał bym jaki to model, ale nie powiedziałbym że to 123 lub 124).
    Horyzont do poprawki.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2010 o 11:32 Powód: pis.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    [...[ ... i jestem nieco rozczarowany.
    To Cię jeszcze bardziej rozczaruję moją propozycją.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Katrina Zobacz posta
    Tak w ogóle to nie szafaż, tylko sztafaż.

Wklejam link do wikipedii w celu wyjaśnienia trudnego słowa...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sztafa%C5%BC
    Dla mnie to nawet sztaflaż
    Autorowi polecam zrozumienie czym jest sztafaz. Na poczatku pomyslalem, ze chodzi o niebo. Tez blyszczce i ono moze byc w tym przypadku sztafazem. 116 jest tematem i motywem przewodnim tej pracy (kropka)

Domyślnie

(...)
    Ostatnio edytowane przez ekonet : 31-07-2010 - 11:31. Powód: literówka, prowokatorze
    Jejku, nie można się już zwyczajnie pomylić żeby nie być posądzonym o prowokację?

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    To Cię jeszcze bardziej rozczaruję moją propozycją.
    Andrzeju, z całym szacunkiem, bo Twoją złośliwość cenię o dobre kilka, jeśli nie kilkanaście stopni bardziej niż złośliwość kolegi urlopującego się:
    pominąwszy sprawę asfaltu - na maskę nasypałeś sadzy a z chromów wywaliłeś odbicie wieczornego nieba... jestem rozczarowany.

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Dla mnie to nawet sztaflaż
    Autorowi polecam zrozumienie czym jest sztafaz. Na poczatku pomyslalem, ze chodzi o niebo. Tez blyszczce i ono moze byc w tym przypadku sztafazem. 116 jest tematem i motywem przewodnim tej pracy (kropka)
    Tomaszu, od wielu lat doskonale wiem czym jest sztafaż. Ale gdyby nie moja niewinna przewrotność to wątek ewidentnie musiałby znaleźć się w motoryzacji. I czy wtedy mógłbym liczyć na Twoją krytykę?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Jejku, nie można się już zwyczajnie pomylić żeby nie być posądzonym o prowokację?
    Miałem na myśli Twój zawód, że nie przeniesiono wątku.
    Podziwiam za czujność i spostrzegawczość; fotograf powinien być spostrzegawczy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Tomaszu, od wielu lat doskonale wiem czym jest sztafaż. Ale gdyby nie moja niewinna przewrotność to wątek ewidentnie musiałby znaleźć się w motoryzacji. I czy wtedy mógłbym liczyć na Twoją krytykę?
    Raczej nie

Domyślnie

mi się podoba, a niebieski zbytnio nie przeszkadza, wyszło ciekawie, poza kilkoma uwagami o których wspomnieli już koledzy.

Domyślnie

Andrzeju, z całym szacunkiem, bo Twoją złośliwość cenię o dobre kilka, jeśli nie kilkanaście stopni bardziej niż złośliwość kolegi urlopującego się:
    pominąwszy sprawę asfaltu - na maskę nasypałeś sadzy a z chromów wywaliłeś odbicie wieczornego nieba... jestem rozczarowany.
    W żadnym przypadku, szanowny Wojciechu, złośliwość nie jest siłą napędową mojej propozycji, obrazek stanowi jedynie wyrażenie tego, czego słowem pisanym wyrazić nie potrafię. (Tak, masz rację, trochę przesadziłem z przygaszeniem chromów )
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Czysta "motoryzacja"..Poza "meśkiem" nic tu nie gra....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów