Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

na jedynce te oczy to z deka przejesnione. Dwójka wypada troszke lepiej, no ale widziałem duzo lepsze twoje prace.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Stary, dobry, obrzydliwy Woland
    ps. po ostatnich kilku "normalnych" zdjęciach, myślałem, że na dobre kolega porzucił tą barwę skóry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rooner Zobacz posta
    Stary, dobry, obrzydliwy Woland
    ps. po ostatnich kilku "normalnych" zdjęciach, myślałem, że na dobre kolega porzucił tą barwę skóry
    to zalezy jaka kobieta co u mnie wywoluje

Domyślnie

"... bo to zła kobieta była... "
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

jedyneczka najbardziej na tak
    ..Nikon...

Domyślnie

Mimo "brudnej" skóry podoba mi się #1 Wysoka kontrastowość zdjęcia +poziom czerni+modelka+poza ="przejmujące" wrażenie na odbiorcy.Zapada w pamięć.

Domyślnie

Jedynka jest charakterystyczna. To dobrze. Wyróżnia się. Ta siermiężna obróbka nawet tu pasuje. Włącznie z aberracjami od biedy. Jak to się mówi: "takie brzydkie, że aż ładne". Najważniejsze są te emocje - siła spojrzenia. Reszta zdjęć to już peleton.

Domyślnie

Mi też sie podoba jedynka.
    Trochę tylko się dziwię, że koledzy nie wytknęli Ci, że włosy właściwie "bez szczegółów" i czarne "niczym papa" ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów