Wiem bo też takie mam![]()
Szukaj
Wiem bo też takie mam![]()
Ostatnio edytowane przez Al Koholik ; 30-07-2010 o 21:48 Powód: Podmiana linku
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Świetne foto![]()
Niebieska mgła mi nie wadzi, za to przydałoby się wyprostować fotę.![]()
LED ZEPPELIN
Coś mi tutaj nie pasuje. Gdyby obciąć górę przy górnym końcu mgły aby obciąć osłonecznione tło u góry pozostawiając go jedynie na dole w odbiciu wody, to by wyszedł bardzo oryginalny obrazek.
Uwielbiam Wasze podejscie. Kazdy co innego. Niech to bedzie pawer na dzis. Wlasnie wstalem i na foto.
Tu najwazniejsze to wlasnie wypowiadanie odczuc. Nic bardziej nie uczy. Polecam...
Ta fota nie bedzie zmieniona. To moj przekaz i wizja. Jednak niezmiernie jestem wdzieczny za uwagi.
"Nikondinozaur"-nie leci. Z prawej masz kawalek wdartego horyzontu. Tam sie przymierz
Ocieplajacym rowniez dzieki. Tak tam nie bylo ...stety![]()
Przsyłam jeszcze wodospadzik aby Was nie zanudzać kolejnym wątkiem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1a
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak sam napisałeś to twoja wizja na to zdjęcie a ja ci napisze ze ta wizja jest dobra
Wodospad jest taki bajkowy , swietna kolorystyka niby B/W a nie B/W![]()
Nie poziomowałem do "domyślnego" horyzontu tylko w ten sposób. Pionowe linie przecinają te same punkty na górach i w odbiciu na wodzie, teraz jest prosto. Oczywiście w/g mnie.
Bardzo ładny wodospadzik.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami