zaczynam modzic z fotoszopem moje jakies wskazowki co by podciagnac a co wyciszyc ? co myslicie o niebie ? chyba za bardzo wali po oczach co ?
prosze o konstruktywne komentarze
1
Szukaj
zaczynam modzic z fotoszopem moje jakies wskazowki co by podciagnac a co wyciszyc ? co myslicie o niebie ? chyba za bardzo wali po oczach co ?
prosze o konstruktywne komentarze
1
jeszcze cos takiego.. kadr totalnie nieudany, ale chcialem podzielic sie kolorkami![]()
w 1 faktycznie niebo daje po oczach a w 2 czemu kadr spaprany? mi akurat sie podoba
2. ma wg mnie świetny kadr - bardzo mi się podobają tego typu ułożenia łopat wirnika - pokazują wielkość tego "śmigiełka", jeszcze lepiej by było gdyby na górnej krawedzi kadru łopata była na całą szrokość zdjęcia![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Tylko to niebo w 2 ni jak sie ma do reszty zdjęcia
w 1 ja bym troszke scimnił spod i przód helikoptera może da fajny efekt i realizm
chholerka wlasnie na touchpadzie ciezko jest ladnie odznaczyc wszystko . jak juz wspomnialem ucze sie dopiero obroki wiec musze duzo kombinowac ale dzieki za wskazowki , pomysl z lopata na caly kadr rewelacyjny az zaluje ze wczesniej na to nie wpadlem.
jeszcze jedna fotka
Erie a niebo na 2 jest prawdziwe tylko podciagniety kontrast zaznaczylem magiczna paleczka niebo i ten skrawek pod tylkiem , niestety sie nie zgral z reszta, ale niego 100% prawdziwe. pozdrawiam
Vooda, no to jak podciągnięty kontrast to znaczy, że photoshopowe, a jak magiczna różdżka to niestety takie efekty
, ale wszystko jest do poprawy
![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami