Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Heryhopter

Domyślnie Heryhopter

zaczynam modzic z fotoszopem moje jakies wskazowki co by podciagnac a co wyciszyc ? co myslicie o niebie ? chyba za bardzo wali po oczach co ?
    prosze o konstruktywne komentarze

1

Domyślnie

jeszcze cos takiego.. kadr totalnie nieudany, ale chcialem podzielic sie kolorkami

Domyślnie

w 1 faktycznie niebo daje po oczach a w 2 czemu kadr spaprany? mi akurat sie podoba

Domyślnie

2. ma wg mnie świetny kadr - bardzo mi się podobają tego typu ułożenia łopat wirnika - pokazują wielkość tego "śmigiełka", jeszcze lepiej by było gdyby na górnej krawedzi kadru łopata była na całą szrokość zdjęcia
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Tylko to niebo w 2 ni jak sie ma do reszty zdjęcia
    w 1 ja bym troszke scimnił spod i przód helikoptera może da fajny efekt i realizm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patio Zobacz posta
    Tylko to niebo w 2 ni jak sie ma do reszty zdjęcia
    w 1 ja bym troszke scimnił spod i przód helikoptera może da fajny efekt i realizm
    bo niebo jest photoshopowe i nie bardzo jest zgrane z obiektem (popatrz na linię drzew i białe obwódki wokół śmigłowca)

Domyślnie

chholerka wlasnie na touchpadzie ciezko jest ladnie odznaczyc wszystko . jak juz wspomnialem ucze sie dopiero obroki wiec musze duzo kombinowac ale dzieki za wskazowki , pomysl z lopata na caly kadr rewelacyjny az zaluje ze wczesniej na to nie wpadlem.

jeszcze jedna fotka

Domyślnie

1 ka niezbyt mi pasuje jakieś ujęcie nie ciekawe i prawa strona taka winieta
    2 ka bardzo mi się podoba nawet z tymi żarówiastymi kolorami świetny kadr
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Erie a niebo na 2 jest prawdziwe tylko podciagniety kontrast zaznaczylem magiczna paleczka niebo i ten skrawek pod tylkiem , niestety sie nie zgral z reszta, ale niego 100% prawdziwe. pozdrawiam

Domyślnie

Vooda, no to jak podciągnięty kontrast to znaczy, że photoshopowe , a jak magiczna różdżka to niestety takie efekty , ale wszystko jest do poprawy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów