Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Monknash

Domyślnie

Jedynka ma warunki na super prace .Tak jak koledzy piszą,deczko poprawek i jest ekstra .

Domyślnie

dzieki za oceny i komentarze. faktycznie fotki nie byly dopracowane tak jak nalezy. niebieskosc jest przeokrutna . okazuje sie, ze moj monitor jest do kitu. czas kupic cos lepszego. tymczasem zdjecie nr 1. obrobione na eizo 2233 (z łaskawosci kolegi ).

1. rep.

ty hrwn dai llyn

Domyślnie

No i jak widac samo EIZO fotografa nie robi
    Jest lepiej ale powinienes selektywnie popracowac nad tym zdjeciem........pobawic sie podloga!
    A co do twojego monitora....moze wystarczy kalibracja
    Na Dabsie kupisz kalibratorek za 100Funciakow....skladka z kolegami i bedzie ok

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Oj niebiesko, niebiesko. (A może to mój lapek???)
    Cytat Zamieszczone przez rainer Zobacz posta
    Miejscówki wspaniałe, na 1 bardzo fajny kadr.
    Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Jesli to pozne popoludnie to rzeczywisice troche balasn bieli nawalilale, jedynka dla mnie bardzo wporządku, dopracowałbym troche obróbke aby wydobyć detal.
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    podpiszę się
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    nie moge przebolec tej jedynki........ladny kadr, piekne miejsce ale kolory i obrobka lezy po calosci
    Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Chyba musze sie zgodzic...
    Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Jedynka do dopracowania,ale kadr ok
    Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Jedynka ma warunki na super prace .Tak jak koledzy piszą,deczko poprawek i jest ekstra .
    I jak tu być oryginalnym ale napiszę

na 1 miejscówa mistrzostwo świata tylko zabrakło Kultenowskiego spojrzenia ... no i ten WB

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez cialat ; 25-07-2010 o 22:52

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

No dobra chlopaki... Jedynka niby jest ok. W takim ukladzie czego brakuje jesli chodzi o bb i kolory? Jak ugryzc to zdjecie, zeby naprawde cos dobrego z niego wyszlo? Moze jakies podpowiedzi? Z drugiej strony tam jest naprawde szaro i niebiesko - szare kamienie, szaroniebieskie morze i niebo. Jedynie klif ma odcien rudo-brazowy. Jestem w kropce, bo obrabialem ta fotke na kilka sposobow i mam kilka jej wersji a wciaz sam nie jestem z niej do konca zadowolony. Gdzie tkwi blad? moze znacie autorow podobnych prac, na ktorych moglbym sie wzorowac?

pozdrawiam
    ty hrwn dai llyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Allmanbb Zobacz posta
    No dobra chlopaki... Jedynka niby jest ok. W takim ukladzie czego brakuje jesli chodzi.............bo obrabialem ta fotke na kilka sposobow i mam kilka jej wersji a wciaz sam nie jestem z niej do konca zadowolony. Gdzie tkwi blad? moze znacie autorow podobnych prac, na ktorych moglbym sie wzorowac?

pozdrawiam
    Podaj NEFa na jakis serwer, zobaczymy co sie da zrobic

Domyślnie

Podaj NEFa na jakis serwer, zobaczymy co sie da zrobic
    bedzie klopot - bo to jest skladanka kilku fotek. moge wrzucic pojedyncze nefy albo tiff (tyle, ze to potezny plik ). Tak czy inaczej musze wrocic do domku zeby to zrobic. Bede w chalupie ok 19-20 czasu polskiego. Dzieki za pomoc.
    ty hrwn dai llyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Allmanbb Zobacz posta
    bedzie klopot - bo to jest skladanka kilku fotek. moge wrzucic pojedyncze nefy albo tiff (tyle, ze to potezny plik ). Tak czy inaczej musze wrocic do domku zeby to zrobic. Bede w chalupie ok 19-20 czasu polskiego. Dzieki za pomoc.
    Mnie mozesz podawac czas wyspiarski Moze byc JPG ale w wiekszym rozmiarze
    Zobaczymy czy tam nie ma jakis kolorkow

Domyślnie

Mnie mozesz podawac czas wyspiarski Moze byc JPG ale w wiekszym rozmiarze
    Zobaczymy czy tam nie ma jakis kolorkow
    Ok, hehe. Podrzuce Ci duzego jotpega bez jakiejkolwiek interwencji z mojej strony .
    W ktorej czesci wyspy/wysp urzedujesz?

pozdrawiam z Cardiff
    ty hrwn dai llyn

Domyślnie

to moja ostatnia proba.

ty hrwn dai llyn

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów