Szukaj
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Kurde... no patrze i... no swietne w swojej prostocie. Ja osobiscie byn na takie kadrowanie nie wpadl, a jesli juz to napewno bylo by wiecej drogi przez co zdjecie zapewne by straciloPodoba sie, zreszta mi sie podoba twoje inne spojrzenie...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja chyba podobnie jak Sebastian Kraus dałbym więcej drogi, poza tym zdjęcie jakoś do mnie nie przemawia. Co prawda niebo ma taki burzowy kolor, ale nic tam się nie dzieje i nie przykuwa uwagi. Myślę też, że zlikwidowałbym dość dużą m.z. winietę.
Pozdrawiam![]()
Podoba mi się pomysł, wykonanie trochę mniej bo:
1. widać że droga zakręca,
2. niesymetrycznie rozkład ciemnego i jasnego nieba (przecież na pewno mogłeś je sobie poukładać, prawda?),
3. niesymetryczne drzewa tutaj to na poważnie mogłeś poszukać lepszego miejsca (chyba że to był impuls chwili anie zaplanowany kadr).
Ale ogólnie jestem na tak.
Snoblesse oblige:
Zdjęcie mi się podoba. Najfajniejsza według mnie jest aura, którą potęguje lekko za duża winieta. Tę winietę trochę bym zmniejszył i skadrował zdjęcie tak, aby droga była bliżej środka. Oprócz tych dwóch rzeczy jest super.
Chyba pierwszy przypadek, gdzie powinienes zrezygnowac z zabawy w GO.
Widze tu ostry dol fotki. Niebo nie jest tematem a jego dopelnieniem.
Twoja zabawa w GO mi imponuje. I dobrze, ze sie nie poddajesz. Tak trzymaj lecz nie w tym przypadku.
Kadr tez jakby po twojemu i odchodzacy o regul. I to na plus!!! m's'z
Dziękuję.
Tomaszu, dziękuję, zawstydzasz mnie...
Z pewnych rzeczy się wyrasta, stopniowo... i pewnie nie do końca. A przymykanie przysłony wciąż mnie mierzi również z jednego, bardzo wstydliwie-prozaicznego powodu: uwidacznia paprochy na matrycy, które potem trzeba pracowicie stemplować!![]()
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami