Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Zielono i niebiesko.....

......jest na tym obrazku, kiedys pokazywalem kadr z tego miejsca w pionie.....ladnie sie przyjal
    Postanowilem odswierzyc te NEFy i znalazlem taki poziom, te biale na trawie to......hmmmm ciekawe, nazwalem to bawelna bo byly to takie biale peczki czegos na patykach......ale bawelna tak nie rosnie....?!!

Domyślnie

irlandzkie plenery to wypas. Lubie twoje prace. Też byłem w Irl rok. Cork. Zdjęcia w west cork robiłeś?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    Zdjęcia w west cork robiłeś?
    Niestety nie znam tej okolicy osobiscie ale wiem ze jest niesamowita.........jest powazny plan na "zbadanie" tego regionu....to tylko kwestia czasu

Domyślnie

Grzegorz krótko, żeby nie nałgać... jest pięknie i ta bawełna daje fotce te coś, mała rzecz a cieszy

Domyślnie

Jest fajnie,trafiasz w moje gusta
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bardzo ladny widok - nie mam pytan!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Bardzo dobry kadr no i ta twoja obróbka !. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Niestety nie znam tej okolicy osobiscie ale wiem ze jest niesamowita.........jest powazny plan na "zbadanie" tego regionu....to tylko kwestia czasu
    Tamte regiony są niesamowite. Możesz spróbować tak ja ja wydostać się na najbardziej wysunięty element danego półwyspu, krajobrazy są wręcz kosmiczne. Niestety nie mam żadnych zdjęć. Ludzie mówią tam jeszcze po irlandzku i w ogóle skansen. Bardzo polecam
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Bardzo ladny widok - nie mam pytan!
    Za Hubertem .
    Pozdro. Wojtek

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Za Hubertem .
    Nic dodac nic ując

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni