Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Wspomnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Ładny kadr z bardzo ciekawym światłem , ... a asfalt czasami bywa niebieski .
    Mądrze pisze
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek6308 Zobacz posta
    Ładny kadr z bardzo ciekawym światłem , ... a asfalt czasami bywa niebieski .
    Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Mądrze pisze
    Chyba jednak nie jestem jedynym "widzącym inaczej", dziękuję.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Widzę, że powolnym krokiem nadchodzi porozumienie: autor - widz, o którym kilkukrotnie wspominałem przy Twoich zdjęciach . Super, największa radocha.

A poniższe .... napiszę w Twoim stylu - w tym jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.

Twój sposób obróbki rzuca kapitalnie światło na tory, bądź co bądź esencję tego kadru. A asfalt bywa niebieski.

Obróbka wingeo daje światło (głównie przez przeostrzenie) również w inne rejony zdjęcia i nie jest to według mnie korzystne dla tego kadru.

No ... to tyle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Widzę, że powolnym krokiem nadchodzi porozumienie: autor - widz, o którym kilkukrotnie wspominałem przy Twoich zdjęciach . Super, największa radocha.

A poniższe .... napiszę w Twoim stylu - w tym jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.

Twój sposób obróbki rzuca kapitalnie światło na tory, bądź co bądź esencję tego kadru. A asfalt bywa niebieski.

Obróbka wingeo daje światło (głównie przez przeostrzenie) również w inne rejony zdjęcia i nie jest to według mnie korzystne dla tego kadru.

No ... to tyle
    Jarku, dziękuję. A z tym porozumieniem, to... uważajmy, aby nie zrobiło się zbyt nudno...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Jarku, dziękuję. A z tym porozumieniem, to... uważajmy, aby nie zrobiło się zbyt nudno...
    Wiesz, jak już dojdziesz do perfekcji to zostanie Ci zarzucone, że zdjęcie zbyt sterylne lub inne bzdury

Także nie martw się, na forum nigdy nie jest nudno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    .......... asfalt bywa niebieski
    ....... widzą, że zostałem sam na polu bitwy o "czystość kolorystyczną asfaltu" . Całe szczęście, że wyjeżdżam na urlop, gdzie nie będzie asfaltu, .... więc chyba dam radę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ....... widzą, że zostałem sam na polu bitwy o "czystość kolorystyczną asfaltu" . Całe szczęście, że wyjeżdżam na urlop, gdzie nie będzie asfaltu, .... więc chyba dam radę.
    Czytałem kiedyś wywiad z TT i powiedział w nim świetną rzecz, że lubi patrzeć na morze, bo wie , że go nigdy nie wyasfaltują .

Dasz radę

Przepraszam za OT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    Dasz, jeśli nie zapomnisz niwelatora. Z kompletem filtrów "korekcyjnych"...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Dobry tytuł,obrazek nieco gorszy.....
    Reszta torów ,zapewne,do chromowania ,za Ural,pojechała....
    Asfalt wpada w niebieski,miejscami...co tu widać..
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 23-07-2010 o 17:56
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dobry tytuł,obrazek nieco gorszy.....
    Reszta torów ,zapewne,do chromowania ,za Ural,pojechała....
    Asfalt wpada w niebieski,miejscami...co tu widać..
    Obrazek-bohomazek, Wujku, ale choć tytuł doceniłeś.
    Jednak z torami się pomyliłeś, one wciąż są tam, gdzie były, zielskiem porośnięte i niepochromowane...
    Snoblesse oblige:

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów