Będę miał chwiłę ,to zrobię wszystkie....![]()
Szukaj
Będę miał chwiłę ,to zrobię wszystkie....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Bardzo fajny secik.
Uwagi takie jak już przedpiścy wymienili.
Dodam, że bardzo fajna kolorystyka.
Fajnie wyszło,ostatnie miodzio.Starość nie musi numerować zdjęć,fala nie pozwala.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
zdjęcie nr 4 ( mimo, ze nie ma przypisanego numeru) jest zdjęciem bardzo pozytywnym w odbiorze i wybieram je!![]()
pozdrawiam, Łukasz
Strasznie wygląda to "wyciąganie" na dwójceno i brakuje mi, tak jak niektórym poprzednikom, symetrii ( o drutach i ramkach nic nie piszę
)
temat ciekawy ale sposób prezentacji troszkę skaszaniony
same kolorki tych fociszy nie bronią
krótko pisząc, nie podobają mi się
pozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
No dobra,już dobra..żaluzju paniał i będzie numerował........albo wrzucał pojedynczo....
Ale ja tylko trójkę.."wyciągałem"...Strasznie wygląda to "wyciąganie" na dwójceno i brakuje mi, tak jak niektórym poprzednikom, symetrii
Poczekaj jeszcze parę piw i spojrzyj ponownie...![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez borregaard ; 18-07-2010 o 21:01
Pozdrawiam
Andrzej.
Oglnie fajny secik...takie zwykle miejsca a bardzo ladnie pokazane. Osobiscie najbardziej mi sie podoba 3, nie przeszkadza mi wyciaganie z cieni.
Ale prad na 2 to bym jednak wylaczyli druty out.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Kurde chyba się muszę pierwszego napić ... To coś Ty Panie Andrzej wyrabiał z tą dwójką, żeś tak zmasakrował wnętrze tej śluzy ??? trójka jeszcze jakoś wyglada wyglada, ale przygladnąłem sie jeszcze raz i dopiszę, że te niebo na wszystkich fotach też jakieś takie bylejakie ... niewyraźne
idę spać, bo pić nie mogę ... poranna zmiana na 6.00 i alkomat na "bramie"
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Skontaktuj się z nami