Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Ostatki znad morza.

Co prawda to zdjęcie po wstępnej selekcji trafiło do szuflady, ale im więcej whisky piłem, tym bardziej mi się podobało.
    W końcu postanowiłem wziąć je na warsztat i takie oto coś się wykluło.

1

Kolor

2
    B&W

I to już koniec bałtyckich zdjęć. No chyba, że znajdę jeszcze gdzieś whiskey

Domyślnie

Czerń i biel na nie – coś niedobrego dzieje się na niebie, słońce jest szarą kropką a od lasu można dostać oczopląsu
    Kolor zdecydowanie lepszy – niemniej troszeczkę mniej wyciągania lasu i piach w lewym dolnym rogu wpada lekko zielono/żółtą tonację, trochę zbyt jasne przejście tonalne jak dla mnie na krawędzi drzewa niebo.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Czerń i biel na nie – coś niedobrego dzieje się na niebie, słońce jest szarą kropką a od lasu można dostać oczopląsu
    Kolor zdecydowanie lepszy – niemniej troszeczkę mniej wyciągania lasu i piach w lewym dolnym rogu wpada lekko zielono/żółtą tonację, trochę zbyt jasne przejście tonalne jak dla mnie na krawędzi drzewa niebo.
    W sumie napisał wszystko, więc się tylko podpiszę

Domyślnie

No juz wczesniej wspominalem, ze za mocno wyciagasz z cienia.....ale kolor mi sie podoba!

Domyślnie

Rzeczywiście teraz zobaczyłem, że w b&w jakieś syfy się porobiły na niebie. Bije się w pierś.
    Coś czuję, że kupno normalnego monitora mnie nie ominie, bo u mnie na lapku to aż tak bardzo tragicznie nie wygląda, ale pewnie na dobrych panelach LCD bije po oczach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    ... pewnie na dobrych panelach LCD bije po oczach.
    Ja obecnie śmigam na starym poczciwym CRT LG F700B, ale nie ukrywam że do dłużeszego już czasu przymierzam się do EIZO S2433W
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    przymierzam się do EIZO S2433W
    Też spoglądam w jego stronę Albo ten, albo żaden. Ale na razie są inne wydatki, więc trzeba czekać.

Domyślnie

im więcej whisky piłem, tym bardziej mi się podobało.
    ..a co przyjmowałeś..?
    Polecam EIZO s2243
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ..a co przyjmowałeś..?
    Nie wiem czy łapię pytanie, ale jeśli tak, to Jacusia Danielsa w różnych kombinacjach. Najchętniej z lodem przez te upały

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Nie wiem czy łapię pytanie, ale jeśli tak, to Jacusia Danielsa w różnych kombinacjach. Najchętniej z lodem przez te upały
    Nie polecam lodu,schłodż,deko, "ryżego pomyja" ,szkoda smaku....
    Nawiasem mowiąc,mnie,Daniels,smakuje jak...rozcieńczalnik,nitro....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów