Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Potrójna sesja: Magda

Witam
    Chciałbym pokazać parę zdjęć zrobionych w czasie sesji z trzema wspaniałymi dziewczynami: Magdą, Pauliną i Darią. Bardzo gorąco dziękuję Magdzie, która zaprosiła mnie na tą sesję. Miałem okazję współpracować z Anitą - młodziutką, ale bardzo zdolną Panią fotograf.
    W tym wątku pokażę zdjęcia Magdy, wspaniałej dziewczyny, którą na pewno znacie z sesji z Konradem i Remikiem. Na pewno nie dorównałem im poziomem, ale starałem się, jak mogłem

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. ...i jedno razem z Pauliną...

Jak zwykle - oceniajcie i krytykujcie...
    ...a może i pochwalić komuś się uda
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

6,7, 8 najlepsze, fajne
    Na jedynce od razu "rzuca się w oczy" ręka, jest na pierwszym planie i odciąga uwagę, do tego (moim zdaniem) dziwnie "ucięta". Dwójka byłaby fajna, gdyby nie bardzo duży skos... ostatnio staram się leczyć z takiego kadrowania, bo sam się jakiś czas temu złapałem na tym, że stosuję skosy "na umór" nawet tam gdzie nie pasują

Domyślnie

No jak dla mnie bardzo fajnie....w ogóle, mam nadzieję, że nikogo nie obrażę, ale te zdjęcia przypominają mi właśnie zdjęcia Remika. Kadry może jesszcze nie zupełnie, ale obróbka. Uwielbiam takie kolory!! Z tego co pamiętam, a oglądałem trochę Twoich prac, to postęp ogromny! Oby tak dalej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    zdjęcia przypominają mi właśnie zdjęcia Remika. Kadry może jesszcze nie zupełnie, ale obróbka. .
    też mi się od razu skojarzyło z remikową obróbką , szczególnie widać to na 1 i 7

Domyślnie

Trochę za dużo skosów, na jedynce nie podoba mi się cięcie prawej i triceps na lewej ręce.
    Ale za to 6 świetna, 7 też, a podobającą mi się także 9 traktuję jako zapowiedź następnej sesji
    N

Domyślnie

Dzięki
    Co do obróbki - no dobra, przyznam się, zrzynałem z Remikowych zdjęć .. a przynajmniej starałem się uzyskać podobny efekt... Dziękuję za miłe słowa.
    Uysy - coś tam zamieszczę, ale akurat z Magdą i Paulą zrobiłem tylko kilka zdjęć...
    NEX 5N i M42

Domyślnie

no stary bardzo dobrze wyszlo ,
    wygladzil bym tylko ta "kropke" na rece na 1
    2 za mocny skos jak dla mnie
    6 moj faworyt
    a teraz pytanie: jak uzyskales takie rozmycie ?
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

bardzo mi się podobają, wszystkie są świetne!

Domyślnie

Jak wyżej, bardzo dobre zdjęcia.
    Olbrzymi postęp

Domyślnie

Cieszę się, ze się podobają

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    no stary bardzo dobrze wyszlo ,
    wygladzil bym tylko ta "kropke" na rece na 1
    2 za mocny skos jak dla mnie
    6 moj faworyt
    a teraz pytanie: jak uzyskales takie rozmycie ?
    Co do jedynki - też się zastanawiałem, czy usuwać, ale jednak zostawiłem.
    Jeśli chodzi o rozmycie - wyginam dół krzywej w górę, obcinając najciemniejsze partie zdjęcia, czasem też trochę glamour glow.
    NEX 5N i M42

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów