Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Intruzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    No nie każdemu się wyrazistość podoba. Dla mnie oryginał jest zbyt mdły i bez wyrazu. Ale to są kwestie indywidualne
    A mi się nie podoba, że zaśmiecasz mi MÓJ wątek, chcesz to podaj link tak jak to czynią inni.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    KAdrowo jak najbardziej na tak. Generalnie ogólnie też na tak z tym ze mało tu życia jakoś. Może ciutkę w tę stronę http://img227.imageshack.us/img227/1...8647746191.jpg
    broń cię Panie Boże , Strus proponuje Ci sabotaż, bardzo zimne kolory co nie współgra z tą fotką
    a co do fotki bardzo fajnie pomyślany kadr słup i dodatki nie przeszkadzają jest b. ładnie no może troszeczkę ociepliłbym samo niebo a może i nie
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 09-07-2010 o 20:23

Domyślnie

bardzo fajny kadr. super!
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    broń cię Panie Boże , Strus proponuje Ci sabotaż, bardzo zimne kolory co nie współgra z tą fotką
    a co do fotki bardzo fajnie pomyślany kadr słup i dodatki nie przeszkadzają jest b. ładnie no może troszeczkę ociepliłbym samo niebo a może i nie
    Słusznie!

Domyślnie

Dobra fotografia z bardzo dobrym tytułem
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dla mnie bomba! Nawet te druty sie komponuja
    popieram Grześka

Domyślnie

Mnie się podoba,dobry kolor..

...i jest przekaz...jak z pierwszej "pięciolatki"...elektryfikacja wsi-żywność dla miast....
    Sorry,ale muszę sobie pożartować...bo zdechnę...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Szczęka na butach. Gratulacje.

Domyślnie

Ale super dobrales tytul, swietnie wypatrzone...jest bardzo kreatywnie. I choc elektryka w kadrze to zlo, to tak ja dobrze w kadr wkomponowales, ze osobiscie by mi reka nad stemplem zadrzala...ogolnie bdb.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów