Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Upadek Ikara

Domyślnie Upadek Ikara

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Swiatlo i widok ladny, kolorki fajne i ostrosc tam gdzie trzeba......przezyje tego psa bo wiem ze lubisz.....ale po jakiego grzyba te badyle w kadrze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ale po jakiego grzyba te badyle w kadrze?
    Żeby zaakcentować "Eye of the Beholder".
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Masz jednak ciągoty do niebieskiego, Azor ma mordkę w tym kolorze.
    Piękne światełko złowiłeś, ogólnie dobrze mi się to widzi.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Masz jednak ciągoty do niebieskiego, Azor ma mordkę w tym kolorze.
    Piękne światełko złowiłeś, ogólnie dobrze mi się to widzi.
    Raczej, mając miękkie serce (zagadnienie błękitności krwi przemilczę), nazbyt ulegam ciągotom matrycy...
    Niebieskie cienie na białym dają się, szczególnie w okolicy zmierzchu, zaobserwować, chyba konwersja do sRGB nadmiernie to uwypukliła.
    Ale, Andrzeju, dziękując za pozytywny komentarz, nie mogę nie spytać: dlaczego Azor a nie np. Medor?
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Nie wiem o co ci chodzi z tym tytulem...i sam nie wiem czemu(moze za swiatlo...?),ale foto mi sie bardzo podoba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Raczej, mając miękkie serce (zagadnienie błękitności krwi przemilczę), nazbyt ulegam ciągotom matrycy...
    Niebieskie cienie na białym dają się, szczególnie w okolicy zmierzchu, zaobserwować, chyba konwersja do sRGB nadmiernie to uwypukliła.
    Ale, Andrzeju, dziękując za pozytywny komentarz, nie mogę nie spytać: dlaczego Azor a nie np. Medor?
    Na tych wszystkich konwersjach kompletnie się nie wyznaję, mówię jedynie o tym co widzę, a widzę wyraźną niebieską mordkę Azora. Zbyt niebieską by można to było podciągnąć pod przebarwienia w cieniach. A czemu Azor? Dla mnie wszystkie pieski to Azory, jakoś tak wyszło.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Nie wiem o co ci chodzi z tym tytulem...i sam nie wiem czemu(moze za swiatlo...?),ale foto mi sie bardzo podoba.
    Dziękuję, ale jestem nieco zażenowany... A jeśli rzeczywiście Ci się podoba, to pewnie przez ten tytuł...
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Dziękuję, ale jestem nieco zażenowany... A jeśli rzeczywiście Ci się podoba, to pewnie przez ten tytuł...
    Tytul dosyc poetycki...ale swiatelko jak najbardziej ladne ...no i co ja poradze ze mi sie podoba...tak po prostu.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

intrygujące

b. dobre!
    zaczynam łapać o co Ci chodzi
    48ProjectBlog[/CENTER]

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów