Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ja zachwalalem bo imageshack mial problemy z serwerem a iv.pl nigdy.....poza tym zdjecia laduja sie szybciej
    Problem w tym ze po 6 mies wywalaja
    A na Imageshack ile bedzie wisiec zaladowane zdjecie, tak z ciekawosci?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

moje najstarsze wisi od: Uploaded: 10/08/06 (skopiowane z informacji o zdjęciu).
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danz1ger Zobacz posta
    moje najstarsze wisi od: Uploaded: 10/08/06 (skopiowane z informacji o zdjęciu).
    Dzieki, dobra wiadomosc. Choc pewnie jako zastepczego/dodatkowego "banku zdjec", imageshacka traktowac nie mozna, bo pewnie jakies limity czasowe obecnosci foto maja...?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

szukałem w FAQ i Terms of Service ale nie zauważyłem niczego o limitach czasowych przechowywania.
    "You can upload as many files as you want, as long as each one adheres to the Terms of Service.
    You have an unlimited amount of space for uploading your files. ImageShack should be considered a 'media hosting' website, not a 'file storage' website."
    NO SMOKING. KOMBINEZON ONLY.

Domyślnie

Dobra dobra panowie.....klopocik w tym ze moj Tutek Panoramiczny zostal bez zdjec Chyba bedzie trza poprosic moda jakiegos o wklejenie jeszcze raz....tyle ze tym razem z Imagekrzaka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów