Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Serwis Sigma w Gdyni...

Czy oni tam zgadzaja sie zeby zrobic cos "od reki"? Mozna tam w ogole wejsc i z kims rozmawiac, czy dzialaja tylko wysylkowo?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śl/Katowice/Gliwice

Domyślnie

serwisowałem u nich swój obiektyw, ja akurat musialem wysłać bo jestem z Katowic. bardzo polecam. Najlepiej do nich zadzwonić.
    blog
    Pozdrawiam,
    Al

Domyślnie

na emalie nie odpowiedzieli... chodzi mi bardziej o to, czy ktos tam byl butami.

Domyślnie

Był bo ma blisko ale i tak zostawiałem sprzęt do kalibracji i na drugi dzień odbierałem.
    Najlepiej do nich zadzwonić, bo jak wejdziesz tak z ulicy to od ręki możesz nie załatwić
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

byłem. Powiem szczerze że nie mam pozytywnych wrażeń z tego serwisu.
    Nikon FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciing Zobacz posta

dodzwonilem sie... wrazenia mam podobne

Domyślnie

Wysyłałem. Wrażenia mam przeciwne... powiem nawet więcej: usunięto wadę i po tygodniu sprzet miałem w domu.
    Ostatnio edytowane przez lewAp7 ; 30-06-2010 o 19:43
    http://pawelwr7.flog.pl/
    D40; N:18-55VR i bez VR, 55-200VR, 50/1,8E; S50-150; SB-400

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta

tydzień czekania, by na maila odpowiedzieli.....eh

Domyślnie

a mi jak wysylalem do nich zapytanie odpowiedzieli po 30 minutach
    a co do wysylania szkla to zostawilem obiektyw w procentrum i pojechalem na wakacje
    po tygodniu mialem telefon (ale nie zdazylem odebrac) jak sie pozniej okazalo z procentrum, a pozniej po dniu czy dwoch odstalem smsa
    ze obiektyw jest do odebrania (bo zaznaczylem ze mnie nie ma w domu i chce zeby odeslali do procentrum)
    takze wrazenia pozytywne

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Miałem doczynienia z tym serwisem. Niestety nie polecam... gorzej niż w Nikonie. Dzięki ich postępowaniu straciłem zaufanie do tej firmy i szkieł Sigmy i jakości ich wykonania. Długa historia. Pisałem o tym na forum, ale wszyscy tylko narzekali na serwis Nikona...
    Jeden niezapomniany cytat technika z serwisu "...Sigma to nie Nikor... i nawet jak cała metalowa i z serii pro to w środku są delikatne elementy i należy ja nosić w torbie fotograficznej odpiętą od body w oryginalnym futerale.." po czym straciłem gwarancję i za naprawę zapłaciłem kilka stów.
    A obiektyw grzej działa jak przed naprawą. Był u mnie tylko tydzień czasu.... i się rozpadł (rozkręcił wydawało mi się) i w żaden mechaniczny sposób go nie uszkodziłem (przez kilka lat zawodowej pracy nigdy nie uszkodziłem żadnego obiektywu !!!)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów