Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: po prostu D90

Domyślnie po prostu D90

Pytanie głównie kieruję do użytkowników a jak to jest z wadliwością D90 / bo w praktyce nie miałem jeszcze ani jednego klienta żeby przyszedł do mnie z d90-ątką na reklamację, ale jak się czyta forum to co rusz same problemy no to drodzy użytkownicy jak to w końcu jest z tym D90?
    Moje zdjęcia to tylko mały wycinek tego czym jestem a zarazem jedyna część tego co po mnie pozostanie.

Domyślnie

Raczej regułą jest,że tu piszą ci, których jakiś problem dotknął. Z rzadka ktoś obwieszcza światu: mam, i działa tyle to a tyle bez awarii, bo mając choćby na względzie latającą tu gdzieś ankietę , o niczym innym byśmy nie czytali. Ja sam należę do tej szczęśliwej większości - nigdy nie miałem problemów z d90 , który przez kilkanaście miesięcy w zestawieniu z 18-105mm , 35mm, Sandisk Extreme III 8 GB i SB-900 sprawuje się bez zarzutu. Wątki o tej treści już są i obawiam się, że generowanie nowego nic nie wniesie. Jeśli w dodatku pracujesz w sklepie foto, sam najlepiej zdajesz sobie sprawę z marginalności tego zjawiska, o czym zresztą przyznajesz wyżej.

Domyślnie

Na razie D90+18-200 żadnego błędu pokazanego przez body. Mało to wiem bo 750 klapnięć ale oby tak dalej
    D3100|18-105 VR

Domyślnie

Niech siem fpisujom miasta którem siem nie popsół!

Mi nie! Pierfszy! Jelonki!

PS

Domyślnie

Postawmy może pewną rzecz jasno - lustrzanki Nikona (nie wiem jak u innych producentów, ale pewnie podobnie), zwłaszcza te troszkę lepsze (w tym D90) praktycznie się nie psują.

Domyślnie

Niech siem fpisujom miasta którem siem nie popsół!
    Kraków
    Podoba mnię siem ten aparat niedługo go sobie kupiem
    Drugi Haha!
    janek@onetpl

Nazwa miasta jest całkiem przypadkowa,proszę jej z niczym nie kojarzyć
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerles Zobacz posta
    Raczej regułą jest,że tu piszą ci, których jakiś problem dotknął.
    I tyle w temacie, nie spotkałem się z postem który by zachwalał sprzęt w niebogłosy ... wyobrażacie sobie to? Milion szczęśliwych użytkowników danego aparatu i każdy zakłada temat o jego plusach, zaletach ... heh
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Jerles właściwie odpowiedział na Twoje pytanie. Szkoda bić pianę.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów