Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie Poziome odbicia z gor...

Byly piony z obu miejscowek......jednak nie sposob sie tym nie pochwalic
    Bardzo bym chcial jeszcze raz tam trafic na podobne warunki ale z wieksza iloscia swiatla.....no i bede mogl poprawic bledy w kadrowaniu

1. PION nr 1 TUTAJ

2. PION nr 2 TUTAJ

Domyślnie

nie znam Irlandii ale znam twoja obrobke i stawiam ze taki zielony tam jest , nie czepiam sie tylko mi taki tez sie podoba tylko u nas takiego niet .

stawiam na 2
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 19-06-2010 o 23:16 Powód: pis. "irlandi"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    nie znam irlandi ale znam twoja obrobke i stawiam ze taki zielony tam jest , nie czepiam sie tylko mi taki tez sie podoba tylko u nas takiego niet .

stawiam na 2
    No zielony zywy jest....a najbardziej obiektywnie moze to Harb ocenic...
    Ale w Polandii wiosna tez jest zywo i pieknie
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 19-06-2010 o 23:18 Powód: pis. "Polandi" -> Polska też ładnie brzmi, nie sądzisz?

Domyślnie

Zielenie mi pasują, ale przyglądam się niebu, kolor, nie widziałem jeszcze takiego. Taki jest, czy trochę podkręcone? Dwójka ładna
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Zielenie mi pasują, ale przyglądam się niebu, kolor, nie widziałem jeszcze takiego. Taki jest, czy trochę podkręcone? Dwójka ładna
    dokladniej?? To jest o poranku robione.....wiec.....a krecone bylo To oczywiste

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    dokladniej?? To jest o poranku robione.....wiec.....a krecone bylo To oczywiste
    Chodzi mi o kolor niebieski. Taki lukierkowy, dół wyglądam rewelacyjnie, tylko nie mogę do niebieskiego się przyzwyczaić, ale to ja tak mam
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Chodzi mi o kolor niebieski. Taki lukierkowy, dół wyglądam rewelacyjnie, tylko nie mogę do niebieskiego się przyzwyczaić, ale to ja tak mam
    Co do tego lukrowego....zwroc uwage podczas wschodu niebo nie jest cale rowne tylko czesciowo wlasnie takie blade.....tegos ie trzymam

Domyślnie

Jest bardzo pierwszoklasowo, niemniej jeśli miałbym wybierać to chyba jednak piony
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów