Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Maki i noc

Domyślnie Maki i noc

Popełniłam ostatnio coś takiego... Jak zwykle proszę o konstruktywną krytykę Mam nadzieję, że nie oberwie mi się za ten słup

Pozdrawiam,
    Ania

Domyślnie

Jedynkę masz zupełnie bez życia, kolory szare, kiepskie światło. Dwójka może i byłaby nawet nawet, ale za ciemno tam na niej, szkoda, że nie zrobiłaś jej coś na modłę trójki lub (mimo nocy) jaśniej.
    Piękne maki, ale słabo wykorzystane choć pewnie wielu widzi w nich nie tylko fotograficzne możliwości...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Co do jedynki to zabrac troche z dolu i dodac tak aby cala korona drzew sie zmiescila, no i czekac na zlota godzine wieczorem i przy ladnym swietle nacisnac spust migawki. pozostale dwa niestety mi sie nie podobaja wcale.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Oszczędny w słowach Awatar Moritz
    Miasto
    Mosina

Domyślnie

Szkoda mi jedynki, bo przy lepszym świetle zdjęcie by się ożywiło i byłby całkiem ładny obrazek.
    Na dwójce dominują ogromne ciemne plamy i same kontury maków to w tym przypadku za mało. Może gdyby niebo
    było jaśniejsze efekt byłby lepszy. Trójkę pominę.
    pozdrawiam Moritz

Domyślnie

Dziękuję za uwagi, dają do myślenia

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Piękne maki, ale słabo wykorzystane choć pewnie wielu widzi w nich nie tylko fotograficzne możliwości...
    Cytat Zamieszczone przez Moritz Zobacz posta
    ... Trójkę pominę.
    Wizja na trzecim zdjęciu to właśnie efekt działania maków

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Co do jedynki to zabrac troche z dolu i dodac tak aby cala korona drzew sie zmiescila, no i czekac na zlota godzine wieczorem i przy ladnym swietle nacisnac spust migawki. pozostale dwa niestety mi sie nie podobaja wcale.
    Podczas złotej godziny to ja kładę dzieci spać Ale serio to jeśli maki wytrzymają do przyszłego tygodnia i światło dopisze, to powtórzę plener.

Pozdrawiam,
    Ania

Domyślnie

1 bardzo fajna kadrowo i jak radza koledzy warta powtorki przy lepszym swietle.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Te maki na dwójce trza by było lampą oświetlić i będzie git.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d80 Zobacz posta
    Te maki na dwójce trza by było lampą oświetlić i będzie git.
    Cieszę się, że pomysł się podoba. Mam i zaświecone lampą, ale czeka na obróbkę, a potem... do szuflandii

Uprawnienia umieszczania postów