Szukaj
Jedynkę masz zupełnie bez życia, kolory szare, kiepskie światło. Dwójka może i byłaby nawet nawet, ale za ciemno tam na niej, szkoda, że nie zrobiłaś jej coś na modłę trójki lub (mimo nocy) jaśniej.
Piękne maki, ale słabo wykorzystane choć pewnie wielu widzi w nich nie tylko fotograficzne możliwości...![]()
LED ZEPPELIN
Co do jedynki to zabrac troche z dolu i dodac tak aby cala korona drzew sie zmiescila, no i czekac na zlota godzine wieczorem i przy ladnym swietle nacisnac spust migawki. pozostale dwa niestety mi sie nie podobaja wcale.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Szkoda mi jedynki, bo przy lepszym świetle zdjęcie by się ożywiło i byłby całkiem ładny obrazek.
Na dwójce dominują ogromne ciemne plamy i same kontury maków to w tym przypadku za mało. Może gdyby niebo
było jaśniejsze efekt byłby lepszy. Trójkę pominę.
pozdrawiam Moritz
Dziękuję za uwagi, dają do myślenia
Wizja na trzecim zdjęciu to właśnie efekt działania maków
Podczas złotej godziny to ja kładę dzieci spaćAle serio to jeśli maki wytrzymają do przyszłego tygodnia i światło dopisze, to powtórzę plener.
Pozdrawiam,
Ania
1 bardzo fajna kadrowo i jak radza koledzy warta powtorki przy lepszym swietle.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Te maki na dwójce trza by było lampą oświetlić i będzie git.
Skontaktuj się z nami