W końcu jakas równowaga w przyrodzie
Photographers take pictures during the Group A first round 2010 World Cup match between South Africa and Mexico on June 11, 2010. (ROBERTO SCHMIDT/AFP/Getty Images) #
Szukaj
W końcu jakas równowaga w przyrodzie
Photographers take pictures during the Group A first round 2010 World Cup match between South Africa and Mexico on June 11, 2010. (ROBERTO SCHMIDT/AFP/Getty Images) #
Nikon
Faktycznie. Więcej żółtego w tle![]()
szczesliwcy, ktorzy rok temu (lub wczesniej) dostali rurki, ktore chcieli...
no, ale za to czerwone paski sie w tle zalapaly. nie do konca poprawnie, bo diabli wiedza po co na krzyz, no ale...
EDIT: to ten Roberto Schmidt? http://cpn.canon-europe.com/content/...p_awards_08.do![]()
Ostatnio edytowane przez akustyk ; 15-06-2010 o 11:09
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
To lepsze, z tej samej historyjki
Photographers are led onto the field before the 2010 World Cup opening match between South Africa and Mexico at Soccer City stadium in Johannesburg June 11, 2010. (REUTERS/David Gray) #
N
jak bydło na wypasie![]()
zauważyłem, że z powodu potwornego ścisku za reklamami kolesie ściągają osłony przeciwsłoneczne - nie zasłaniają sobie widoku![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
wiekszosc to 300/2.8 i 400/2.8 z nikonów? tak?
stawiam raczej na 400, 200-400 i 600
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Nikon Detrójkami wprowadził upragnioną równowagę w "ekosystemie" oby ta zmiana wyszła wszystkim użytkownikom na dobre , jakby to powiedzieć w nowomowie "świat reporterów już nie jest opanowany przez rasistów , stał się multikulti"
Nigdy nie myślałem że takie bluźnierstwa przejdą mi przez gardło![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami