Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Potrzebne zdjęcie!

Witam,
    w imieniu znajomej poszukuję zdjęcia, najlepiej uwieczniającego architekturę Włoch lub (dla odmiany) USA. Potrzebny kadr pionowy w jakiejś przyzwoitej wielkości (powiedzmy od 10MPx w górę) ponieważ zdjęcie zostanie przycięte i powiększone do wymiarów 0.6m (szerokość) x 2.0 m(wysokość). Dobrze, aby po tak ciasnym skadrowaniu zostało na zdjęciu coś ciekawego...
    Zdjęcie wyłącznie do celów prywatnych (zawiśnie we wnęce między pokojem, a kuchnią) więc liczę na "wyrozumiałą" cenę...

czekam na propozycje
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

kup za dolca na stoku, nie psuj rynku

Domyślnie

Z tego co pamiętam, to odie podsyłał mi kiedyś zdjęcia tortów. To ty...? Tak czy siak, mogę coś poszperać w architekturze USA Coś szczególnego Cię interesuje?
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    kup za dolca na stoku, nie psuj rynku
    Chciałem, tzn ona chciała zapłacić trochę więcej niż dolara :P a najpierw przyszło mi do głowy żeby spytać tutaj zanim zacznę się rejestrować na jakichś stockach czy innych paypalach..., a pamiętam że zdarzały się już takie tematy...

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Z tego co pamiętam, to odie podsyłał mi kiedyś zdjęcia tortów. To ty...? Tak czy siak, mogę coś poszperać w architekturze USA Coś szczególnego Cię interesuje?
    To ja, pamiętam... Chyba ten tort to z osiemnastki Ci podesłałem o ile pamiętam
    Najlepiej gdyby było to coś kojarzącego się od razu z USA i dało się sensownie wykadrować w wymiar który podałem... może Washington Monument?
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Uprawnienia umieszczania postów