Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Przedziwny make-up. Najbardziej podoba mi się jedynka, jeżeli miało być lalkowo - to tak wyszło. Podoba mi się sam pomysł wykorzystania tego miejsca na zdjęcia. mam wrażenie, że wszystkie są pochyło w takim zestawieniu. Dopiszę właściwie jeszcze trochę... Nie podoba mi się 3 i 4. 3 - za światło i sztuczność, 4 - za fatalnie wyglądającą w kadrze rękę. 1 i 2 są ciekawe, chociaż modelka troszkę się za mocno świeci (policzki) jak na mój gust. Chętnie też zobaczyłbym zdjęcie z emocjami, po prostu dziewczyny przyłapanej na zabawie, czerpaniu czystej radości z przejażdżki, a nie pozującej statycznie do obiektywu.
    Wiem o co ci chodzi , też bym tak chciał heh , ale warunki jakie były okazały się trudniejsze plus problemy z wyzwalaczami jednak ech. Tych emocji nie dało się wyciągnąć poza tym kilkadziesiąt osób obsługi planu filmowego odpowiednio działało stresująca na Agatę ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    1, 2 i 3 bardzo fajne Podoba mi się klimat tych zdjęć...

Robi się tu na forum mała paranoja z tymi "cieniami". W rzeczywistości nie ma cieni na twarzach ludzi? Każde zdjęcie musi mieć idealnie "wycięte światłem" cienie?

na takim zdjeciu - tak.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    na takim zdjeciu - tak.
    Uważam inaczej, cień mógłby niektórym przeszkadzać w hermetycznej scenerii. W przedstawionej scenerii jest gra świateł, cieni itp. naturalne że cień może występować
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

ten wielki trojkatny cien od nosa od swiatla z gory po prawej jest ok? co innego pionowy podluzny cien, to oczywiste, ale drugi nos na takim zdjeciu nie jest ok.

Domyślnie

jaki drugi nos :d chyba jakiś ślepy jestem ;]

Domyślnie

były robione w Łodzi? gdzie ta miejscówa?

Domyślnie

Niezłe zdjęcia, cieniem bym się nie przejmował, to nie studio, jest ok.
    D300, N50/1.8, N17-55/2.8, N70-300VR, SB800 i inne szpeje.

Domyślnie

1 i 2 są super.
    3 dla mnie trochę drętwa, sztuczna.
    Ale bardzo podoba mi się cały set, makijaż dziewczyny, stylizacja, oświetlenie Pięknie to wyszło.

Domyślnie

A mnie jeden i dwa się podobają, chociaż wyrównałbym trochę temperaturę światła pierwszego planu do drugiego. Jakieś takie zimne mi się wydaje światło oświetlające twarz modelki w porównaniu z tłem. Minimalnie cieplej i byłoby idealnie... tak jak na trzy i cztery, które z kolei średnio mi się podobają z uwagi na kadr (3) i makijaż modelki (4). Na czwórce świecące kości policzkowe i mina jakby modelce chciało się płakać. Gdybym miał wybrać to jedno jedyne, to byłaby to jedynka
    clusca
    Fufu X

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów