Witam.
Wskoczyłem na rower ze sprzętem i trafiłem na całkiem fascynujące niebo.
Pokazałem już w wątku Samyanga jako 'sampel', poddam też ocenie speców od krajobrazów
Miłego dnia!![]()
Szukaj
Witam.
Wskoczyłem na rower ze sprzętem i trafiłem na całkiem fascynujące niebo.
Pokazałem już w wątku Samyanga jako 'sampel', poddam też ocenie speców od krajobrazów
Miłego dnia!![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Ja nie spec ale dół zdjęcia nieco za ciemny.
Też dobrego dnia życzę![]()
Jak wyżej, trochę za ciemno. I jeszcze jedno: tam były takie górki, czy to efekt nie wyprostowania beczki przed składaniem panoramy?
D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200
Zdjecie ma potencjal ale jest za ciemne i jakies dziwne kolory, poddałbym jeszcze raz obrobce to zdjecie.
a ja bym go nie tknął, bo tak, jak jest, zdjęcie ma najlepszy klimat
Jak rozjaśnisz dół, wyjdą cukierki.
Naucz się czytać
Górki? hmmm mówisz o tym wybryku po prawej stronie? Niestety to wina składania zdjęć, jest tam mały błąd który aż tak mi nie przeszkadza więc go na razie nie usunąłem
Co do obróbki..
powiem Wam że miałem strasznie duży problem jak kolorystycznie i kontrastowo wszystko zrobić. Taka wersja mi się bardzo podoba ze względu na połączenie klimatu trochę mrocznego i zachodu słońca (przynajmniej wg mnie) więc nic nie zmienię.
Oczywiście zdjęcie wygląda tak jak ja mam na lapku. Za ułomność cyfry i różnych monitorów(w tym mojego) już nie odpowiadam![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Powiem, że kadr przepiękny.Wszystko ekstra, kolorki miodzi, duży cień też wszędzie pasuje, jedynie brakuje mi minimalnie dołu, tej ścieżynki z lewej strony brak. I szkoda, że nie dałeś zdjęcia w ramce, też inaczej by się to oglądało.
Ostatnio edytowane przez barbi ; 11-06-2010 o 21:24
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Trochę się z Tobą zgadzam barbi, jednak miałem wybór - albo nie uciąć drogi albo pokazać więcej nieba. Byłaby droga - brakowałoby mi chmurek![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Skontaktuj się z nami