Szukaj
Jedynka i Dwójka na Bardzo TAK
3 i 4 niestety dla mnie psują smak wcześniejszych zdjęć
3 zdecydowanie brak pomysłu - fajna mina Pani Młodej ginie w gigantycznych plecach Młodego
na 4 przegiąłeś z rozjaśnianiem pary - masz niezłe HALO między ich twarzami i dookoła głów - przez co zdjęcie wydaje się sztuczne i na siłę - choć można z niego wyciągnąć fajny klimat
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
za poprzednikiem 1 i 2 fantastyczne![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dzięki wszystkim za odwiedziny i opinie,
Paweł - halo na 4 widziałem, ale lenistwo wygrało :/
co do trójki to mam zupełnie odwrotne uczucie: fajna mina mlodej wygrywa z ogromnymi plecami młodego
pozdrawiam
zdjęcia robię
1 i 2 rewela! 3 też dobra ale w cieniu 1 i 2. Na 4 poległo maskowanie. Skóra jest nierówno rozświetlona.![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
idziesz do przodu z tymi zdjęciami
dzięki, miło słyszeć, zwłaszcza, że strasznie ciężko się współpracowało z tą parą. Do tej pory myślałem, że zawsze można rozluźnić atmosferę na sesji tak aby ludzie czuli się swobodnie. Tu dostałem mega klapsa od życia![]()
Nic nie pomagało. 3 godziny zdjęć, a młodzi nawet w drodze powrotnej w aucie wydawali się zestresowani
zdjęcia robię
Krzysiu... normalnie brak mi słów !Co wpis - zaskakujesz. Jedynka ŚWIETNA ! Strasznie mi sie podoba. Zwykle oceniam ślubniaki przez pryzmat tego, czy sama chciałabym mieć takie zdjęcia z własneg pleneru - a te zdecydowanie mi się podobają. Lubie sposób w jaki bawisz się światłem. Do tego co wpis - to lepiej. strach sie bać co będzie za jakiś czas!
Mkniesz jak burza !
gratki
Zdecydowanie 1 najbardziej mnie ujęła.
1i2 świetnie pasują także do tematu wątku.
Dwa kolejne nie porwały mnie.
Pozdrawiam
....
Skontaktuj się z nami