Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: lucky strike

Domyślnie lucky strike

w sumie to mój debiut w tej branży, ciekawy jestem co powiecie
    zdjęcie bez głębszej historii

Domyślnie

Jak dla mnie też bez głębszej historii.
    Ostrość poszła na ucho, cienie tworzą dziwne plamy na skórze, ogólnie nie jest najlepiej.
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notic Zobacz posta
    Jak dla mnie też bez głębszej historii.
    Ostrość poszła na ucho, cienie tworzą dziwne plamy na skórze, ogólnie nie jest najlepiej.
    I jeszcze jakieś kółko w LG. Ot pstryk.

Domyślnie

Mi najbardziej nie pasuje brak ostrości, ale poprzednicy już wspomnieli o tym. Jako całość nie mogę się dopatrzyć czegoś co by mi się spodobało niestety.

Domyślnie

no to najwyraźniej mamy inne spojrzenie kółka na pewno nie domalowałem, musiało już tam być, czy warto usunąć - nie wiem.
    skóry specjalnie nie czyściłem, uznałem, że to nie glamour
    dla mnie zdjęcie ma klimat, znam osobę i moim zdaniem zdjęcie świetnie oddaje jego charakter itd
    pewnie to naciągane, ale mi przywołuję na myśl klimaty na około joy division, a Jacek wygląda prawie jak Curtis

ok, koniec wywodu

Domyślnie

Czy naciągane chyba niekonicznie, w każdym razie masz stosunek emocjonalny do tego zdjęcia, przez co Twoja krytyka tego zdjęcia i podejście do niego jest mało obiektywne . Ja często wole, żeby zdjęcia "dojżały" trochę na dysku, szczególnie jak to ktoś znajomy. Wtedy ma się bardziej krytyczne podejście do własnej pracy. Gorzej jak Cię modelki w kółko popędzają, że chcą zdjęcia . Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów