Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Paulina - plener

Tak jak napisałam w temacie z setem Natalii - trudno jest zobaczyć własne błędy, dlatego chcę Was prosić o obiektywną ocenę, rady i sugestie
    Zdjęcia przygotowane są do publikacji na blogu, stąd podpis.
    Wiem, że nie jest to mistrzostwo świata, ale rozwijam się

1-2

2-4

oczekujący
    Miasto
    czarna dupa

Domyślnie

W moim odczuciu wspaniała praca. Świetna modelka, w kadrach panuje ład i harmonia.Dla mnie foto 2 i 4 wyśmienite.

Domyślnie

Mi najbardziej podchodzą zdjęcia 1 i 2. Jedynka jest ładna i symetryczna a poza twoja zdecydowanie lepsza niż na zdjęciu nr.4. Dwójka za to dużo lepiej pasuje ze względu na kontrasty w b&w (także i graffiti), a ty na niej wyszłaś najkorzystniej, ładnie prezentując swoją talie

Domyślnie

Sorry, ale wydawało mi się oczywiste, że ja jestem tu fotografem a nie modelką. To w końcu forum dla fotografów.
    Ale jeśli jest taka potrzeba, to dementuję: nie, to nie moja talia, itp.

Domyślnie

A mnie niestety nie podchodzi żadno. Wg mnie to wygląda jak pstryki z wycieczki. I to przesadne logo... dominuje nad zdjęciem.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Niestety zgadzam się z kolegą powyżej.
    Modelka wszędzie na śrdoku kadru, zwykłe, wycieczkowe foty jak dla mnie.
    najciekawsza mz 2 ale tam z kolei włosy zlały sie z koszulką i grafiti i wyszło nieciekawie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicek Zobacz posta
    Sorry, ale wydawało mi się oczywiste, że ja jestem tu fotografem a nie modelką. To w końcu forum dla fotografów.
    Ale jeśli jest taka potrzeba, to dementuję: nie, to nie moja talia, itp.
    Przepraszam, przepraszam... czapki z głów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    A mnie niestety nie podchodzi żadno. Wg mnie to wygląda jak pstryki z wycieczki. I to przesadne logo... dominuje nad zdjęciem.
    Oki, dzięki. Dlatego właśnie apeluję o sugestie i dobre rady.
    Póki co Twoja wypowiedź nie była zbyt konkretna, więc może mógłbyś rozwinąć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicek Zobacz posta
    Oki, dzięki. Dlatego właśnie apeluję o sugestie i dobre rady.
    Póki co Twoja wypowiedź nie była zbyt konkretna, więc może mógłbyś rozwinąć.
    Centralny kadr, glebia ostrości, która nie wydobywa modelki z tła. Na 2 jak kolega pode mną pisał zbytnio zlewa się całość ze sobą, na pierwszy rzut oka cięzko odróżnić gdzie kończy się graffiti a zaczyna modelka.

No i koniecznie zmień logo. Może nie tylko całe logo co po prostu jego rozmiar. Logo ma być dodatkiem wskazującym autora zdjęcia, a nie dominować nad nim. Bo jesli tym setem chciałaś pokazać logo to Ci się świetnie udało. Ale jeśli chciałaś pokazać zdjęcia to pełnią tu one rolę marginalną, logo bardziej zwraca uwagę.

czy tym razem wystarczająco konkretnie?
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

logo - tragedia; szkoda ze centralne kadry... ogolnie to takie pstryczki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów