Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36
    Blasius.G
    Gość

Domyślnie Dziura w Radomsku

Dzis (08 kwietnia 2010r.) około 15:30 zapadł się środek jezdni w moim mieście. Jest to jedna z najważniejszych ulic o bardzo dużym natężeniu ruchu. Jest to Droga Krajowa 42 prowadząca min. z Wrocławia do Kielc. Dziura powstała na odcinku drogi biegnącym nasypem, na którego końcu zaczyna sie wiadukt drogowy (taki na słupach). Załączam zdjęcie z komórki.

Można powiedzieć, że nastał jakiś sezon na dziury Pierwsza pokazana w Fakcie (miesiac albo dwa temu; rzekomo robota kosmitów u chłopa na polu). Druga, znana całemu światu w Guatemala City (regularne krawędzie, niemal idealny okrąg, gładkie ściany- robota kosmitów jak twierdzą niektórzy). Teraz trzecia w Radomsku (równe krawedzie, ładny okrąg, gładkie ściany- kosmici jak nic- o 15:29 zrobili tajną dziurę, a o 15:30 wyczyścili setkom świadków pamięć)

Napiszcie, czy też gdzieś macie dziury? Bez podtekstów Dziury tego typu w glebie oczywiście.
    Ostatnio edytowane przez Blasius.G ; 08-06-2010 o 22:34

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Duża ta dziura ale zdjęcie jeszcze większe. Zmień rozmiar zanim zostanie skasowane...

(a złośliwi mówią, że Radomsko to też niezła dziura Prawda to?)
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Te... a nie masz więcej zdjęć pani policjantki?

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Było w trakcie zmniejszania gdy to pisaliście bo mi się zapomniało, że te komórki to teraz takie wielgaśne zdjęcia robią
    Pani policjantki zdjęć nie mam. Nie mam też śmiałości by ją do pozowania prosić Urocza jest- fakt
    Radomsko- niezła dziura- hmmm. Jeżdżę po kraju i różne miasta i miasteczka widziałem- mogę stwierdzić, że to przesadne stwierdzenie. Nie ma kompletnej nudy, miasto żyje intensywnie, ulice w miarę czyste. Widywałem dużo gorsze Może mam inny pogląd na dziury

Miasto

Domyślnie

To był żarcik w nawiązaniu do dziury ze zdjęcia
    Znam Radomsko przelotem i nie jest tam wcale źle!

Głęboko sięga ta bestia dzika??
    (i nie pisze o policjantce)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    (a złośliwi mówią, że Radomsko to też niezła dziura Prawda to?)
    no chlopie, ta dziura wydala na swiat Mario Czerkawskiego, wiec takim kompletnym zadupiem nie moze byc

a co do dziury? trzeba by na www jasnej dziury (pardon: gory!) zajrzec, na pewno jest jakies wyjasnienie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    na pewno jest jakies wyjasnienie...
    No, wyjaśnia gdzie jest radiowóz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Jak nic dziura wypalona radzieckim laserem z tajnej radzieckiej stacji kosmicznej.
    A co do dziur, to mam taką jedną, na koncie w banku, co miesiąc wpada tam cała moja wypłata i znika bez śladu

Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no chlopie, ta dziura wydala na swiat Mario Czerkawskiego
    Nie lubię łotra bo dla kariery zostawił moją znajomą po kilku latach "chodzenia"
    A potem miał jakąś Wydmuszkę, czy coś kole tego...

Ale faktycznie... W powstaniu tej dziury mógł maczać kija!

(do spółki z wielką mandarynką, oczywiście - to wnoszę po jej idealnych krawędziach)

Domyślnie

Jaka głębokość zapadliny?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów