Fajnie pokazane mosty,kadry mi się podobają.Obróbka,rzecz gustu,mi nie wadzi.Jedna uwaga, na czwórce masz w pd kawałek barierki.Można by usnąć.
Szukaj
Fajnie pokazane mosty,kadry mi się podobają.Obróbka,rzecz gustu,mi nie wadzi.Jedna uwaga, na czwórce masz w pd kawałek barierki.Można by usnąć.
lubię tą okolicę trochę tam fociłem w marcu (chcialem mieć bezlistne drzewa) więc mam porównanie - fajne kadry mogą działać inspirująco, świecenie tu mam mieszane uczucia ale ogólnie seria mi pasuje, szczególnie 1 kadr i ostatni 5 kadr (to miejsce 5 lubię szczególnie ale zwykle robię "w drugą stronę").
Jestem szumofobem. S50F1.4A
no czornyj tą Wilgą na 1 to mnie zastrzeliłeś, ujście wilgi - przymierzałem się na przedwośniu ze dwa razy bo tam ganiałem w te i nazad, ale zawsze mnie coś odciągało, a to kaczki karmili, a to marzannę topili, 1 ale znowu ja zawsze myślę o kadrze "w drugą stronę" czyli z drugiego (kadr 1) brzegu wilgi w stronę mostu Piłsudskiego. 1 bardzo mi pasuje - dla mnie jest klimat.
druga strona nie była dla mnie jak dotąd łaskawa, natomiast ta pierwsza ma spory potencjał - przykładowo taki prastaroć z szuflady (niestety fatalny technicznie):
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 07-06-2010 o 14:25
No szeroko czyli tak jak lubię, będę musial powalczyć z tą Wilgą.
Bardzo ladny zestaw, podoba mi sie w nim glownie konwersja
Natomiast kadrowo wybieram 3 i 4![]()
Fajne,z klimatem...mi najbardziej podchodzi most
Pozdrawiam
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Skontaktuj się z nami