Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Rejs

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fajnie pokazane mosty,kadry mi się podobają.Obróbka,rzecz gustu,mi nie wadzi.Jedna uwaga, na czwórce masz w pd kawałek barierki.Można by usnąć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Jedna uwaga, na czwórce masz w pd kawałek barierki.Można by usnąć.
    Dzięki, niedoróba - już ją skilowałem

Domyślnie

lubię tą okolicę trochę tam fociłem w marcu (chcialem mieć bezlistne drzewa) więc mam porównanie - fajne kadry mogą działać inspirująco, świecenie tu mam mieszane uczucia ale ogólnie seria mi pasuje, szczególnie 1 kadr i ostatni 5 kadr (to miejsce 5 lubię szczególnie ale zwykle robię "w drugą stronę").
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

"W drugą stronę" to jest klasyk! Niestety światło było w ten dzień faktycznie wyjątkowo nędzne, w dodatku błota po pas i nic godnego uwagi tam nie ustrzeliłem:

Domyślnie

no czornyj tą Wilgą na 1 to mnie zastrzeliłeś, ujście wilgi - przymierzałem się na przedwośniu ze dwa razy bo tam ganiałem w te i nazad, ale zawsze mnie coś odciągało, a to kaczki karmili, a to marzannę topili, 1 ale znowu ja zawsze myślę o kadrze "w drugą stronę" czyli z drugiego (kadr 1) brzegu wilgi w stronę mostu Piłsudskiego. 1 bardzo mi pasuje - dla mnie jest klimat.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

druga strona nie była dla mnie jak dotąd łaskawa, natomiast ta pierwsza ma spory potencjał - przykładowo taki prastaroć z szuflady (niestety fatalny technicznie):

Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 07-06-2010 o 14:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    druga strona nie była dla mnie jak dotąd łaskawa, natomiast ta pierwsza ma spory potencjał - przykładowo taki prastaroć z szuflady (niestety fatalny technicznie)...
    No no... Czornyj pokazał kawałek Krakowa.
    I nie marudź tą szufladą czyż to nie fragment dawnego pojedynku?

Domyślnie

Super na pierwszym zdjęciu.Mniej podoba mi się"celowe" halo,bo i czwórka jest dobra,a mz to ją psuje.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

To już prawie "solaryzacja".
    Jeszcze trochę , i będziemy w "klimatach" zaświetlonych (podczas wywoływania) odbitek.
    Pozdrawiam.
    JB.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów