chce zrobic fotoksiege twarde karty, ale nie wiem skad wziac szablony lub program. czy mozecie cos polecic
Szukaj
chce zrobic fotoksiege twarde karty, ale nie wiem skad wziac szablony lub program. czy mozecie cos polecic
D700, N70-200/2.8, N50/1.4, N85/1.8, N35/2.0, SB800,
Na stronie digitalbum widziałem jakieś programy do składu fotoksiążek. Nie wiem czy to jakieś triale czy freewarowe ale może wystarczą.
puszki...słoiki... trochę popsutych przetworów...
Firmy,które drukują takie fotoksiązki zazwyczaj umożliwiają pobranie takiego programu do składania.
Fotoszop i rzeźbić, te wszystkie programy o dupe roztrzaść. Ja przynajmniej jeszcze na dobry nie trafiłem, wszędzie wiocha i tandeta...
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
yervant page gallery, świetne urozmaicone tempelki. drogi, przy obecnym kursie ok 2000. ale trial smiga ok miesiąca.
profi kombajn: photojunction.com
a czy czasem firmy, które mają swój soft nie wymagają źródła w tymże wynalazku? Przyjmą plik z innego programu?
Wato się wcześniej dowiedzieć w miejscu gdzie się będzie zamawiać taką fotoksięgę.
Ja gdy chciałem zrobić coś w tym temacie to odwiedziłem kilkanaście sklepów/labów oglądając próbki i gdy temat schodził na rodzaj pliku każdy raczej chciał źródła w swoim sofcie. Trochę był zonk jak już miałem złożoną księgę w pierwszym lepszym jaki znalazłem![]()
jesli produkcja albumow oparta jest o minilab, to przyjma pliki w jpg, "firmowe" skladaki oferowane przez niektorych producentow sa po przeslaniu zlecenia do zakladu dekodowane na jpg. I tu jest zonk bo programy oferowane w zestawie wygladaja identycznie z ta roznica , ze przesylaja pliki tylko do "wlasciciela " programu inna sprawa przy korzystaniu z drukarni cyfrowych, tam pliki moga byc w pdf i kolory w CMYK
Skontaktuj się z nami