Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Deska!

Domyślnie

Fajnie wyszło, ale ja bym chyba się pokusił o dodanie jeszcze jednej lampy jako kontrę. Miescami robią się głębokie cienie (tzw. dziury).
    Tak, czy siak, przyjemny secik
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Fajnie wyszło, ale ja bym chyba się pokusił o dodanie jeszcze jednej lampy jako kontrę. Miescami robią się głębokie cienie (tzw. dziury).
    Tak, czy siak, przyjemny secik
    Tego, że nie posiadam drugiej lampy (i trzeciej, i czwartej... ) chyba nikt bardziej nie żałuje, niż ja sam Też bym tu widział mocne kontry, ale cóż...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Tego, że nie posiadam drugiej lampy (i trzeciej, i czwartej... ) chyba nikt bardziej nie żałuje, niż ja sam Też bym tu widział mocne kontry, ale cóż...
    A... to spox. Bo już myślałem, że masz 9 lamp, tylko nie chciało Ci się z nesesera wyciągać
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Jedyneczka najlepsza, w 3 i 8 brakuje uciętego dołu. Trochę za ciasno jak na mój gust.

Domyślnie

Jako, że jeździłem parę lat, powiem Ci tak. Żadne zdjęcie mi się nie podoba. Nie widać kompletnie co "zawodnik" chciał zrobić. Przeszkody poucinane. Następnym razem odejdź trochę dalej, ewentualnie rybim okiem spróbuj.
    Idź zdjęcia robić. Już.

Domyślnie

Tylko, że na tych zdjęciach chciałem się skupić na samej postaci i dynamice ruchu, niekoniecznie na skateboardingu jako takim. I właśnie dlatego zdecydowałem się na bardzo ciasne kadry. Może "Sport" to po prostu nieodpowiedni dział. Ja w każdym razie, gdyby po raz kolejny przyszło mi fotografować skate'ów, kadrowałbym podobnie.

Uprawnienia umieszczania postów