Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Boże Ciało

Domyślnie Boże Ciało

Uploaded with ImageShack.us

Poproszę o opinie
    D610; D300S; Nikkor: 50mm 1.4G; 70-300 VRII; Tamron 17-50 2.8 VC; Samyang 8mm FE; SB-900; few pieces of manual lens

http://www.fotozwardon.blogspot.com/

c-man
    Gość

Domyślnie

Wybacz, ale jak dla mnie nijakie te kadry. Nie widać żadnego zamysłu kompozycyjnego.
    Może oprócz próby złapania momentu. Ale to nie wystarczy...
    Jak chcesz pokazać te dziewczynki rozrzucające kwiaty, to skup się tylko na nich, wyeliminuj z kadru dziadków, policjantów, samochody i inne rupiecie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clostermann Zobacz posta
    Wybacz, ale jak dla mnie nijakie te kadry. Nie widać żadnego zamysłu kompozycyjnego.
    Może oprócz próby złapania momentu. .
    nie ma czego wybaczać - zdjęcia potrzebują mocnej krytyki za co podziękował również Osobiście uważam jednak, że procesja Bożego Ciała nie jest marszem wojskowym więc ciężko wyciąć cokolwiek z drugiego planu, najlepszy punkt widzenia ma ksiądz pod baldachimem Co do zamysłu... samo ujęcie momentu to zbyt płytkie, interesowało mnie głównie nastawienie do uroczystości ludzi dorosłych (każdy gdzieś indziej myślami, czasem smutny) i dzieci(bardziej wszystko radośnie przeżywają) Nie pisałem tego wcześniej ale zamieszczam tu zdjęcia "na surowo" bez wycinania oraz dopalania, pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Stryj ; 03-06-2010 o 17:14
    D610; D300S; Nikkor: 50mm 1.4G; 70-300 VRII; Tamron 17-50 2.8 VC; Samyang 8mm FE; SB-900; few pieces of manual lens

http://www.fotozwardon.blogspot.com/

Domyślnie

Do uwag clostermann dorzucę jeszcze balans bieli... Za zimno...
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Uprawnienia umieszczania postów