Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Moje charty

Domyślnie Moje charty

Z pewna taką nieśmiałością ... na razie jeden

Franuś na plaży

Domyślnie

Skoro masz charty to zapewne nieźle razem szaleją, więc zapodaj jakieś foty w ruchu, bo to jest takie sobie. Chart to psi sprinter a nie plażowicz:]
    D80, N 55-200, N 50 1.8

Domyślnie

hehe opala się
    Fajna morda ale skoro pies takiej maści to chyba lepiej by wyglądał na jakimś kontrastowym tle - np na trawie. Na piasku - choć mu wygodnie to nieco się "traci".

Domyślnie

Myślę, że zamierzeniem autorki było pokazanie, że jej podopieczny doskonale opanował sztukę kamuflażu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Myślę, że zamierzeniem autorki było pokazanie, że jej podopieczny doskonale opanował sztukę kamuflażu
    Dokładnie to autor miał na myśli.

Ad jareks - zapodam w ruchu jak tylko pogoda się poprawi. Dopiero od wczoraj mam odpowiedni obiektyw do takich fot.

Domyślnie

To czekam na foty. Na forum zauważyłem, że mało jest osób co pokazują foty psiaków...niestety więcej jest kotów :P
    ps sam mam 2 psiaki i przyznam ze największą frajdę sprawia mi robienie im zdjęć w ruchu.
    D80, N 55-200, N 50 1.8

Domyślnie

Okazuje się, że trudno jest jednocześnie strzelać foty i pilnować, żeby psy nie pogoniły jakiegoś "szarego zwierzątka", na dodatek światło ciągle się zmieniało, ale proszę bardzo - Ziutki w ruchu:

1. Wojtek

2.Wojtek i Franek

3. Edzio

Domyślnie

Do takich chartow to pewno D200 ze swoim 5klatek
    Celujac moim D50 w biegnaca sarne obliczylem tylko ze robi 3 susy na sekunde

Domyślnie

Baaaa mi wiele radości i kłopotu sprawił napotkany na spacerze Parson Russel Terier, który nie dał szans mojemu psiakowi ze swoją zwinnością

pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Do takich chartow to pewno D200 ze swoim 5klatek
    Celujac moim D50 w biegnaca sarne obliczylem tylko ze robi 3 susy na sekunde
    Ja to robiłam D50 - ale przydałby się jakiś charci aparat i charci obiektyw na te prędkości .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów