Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: cuksy

Domyślnie cuksy

tak sobie zrzucałem materiał z wczorajszego ślubu i jakoś tak mi się ta fota spodobała, że musiałem ją zrobić od razu. no a jak już zrobiłem to pokażę calosc idzie do kolejki i moze pokaze za...no wiadomo jak to z terminami jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    tak sobie zrzucałem materiał z wczorajszego ślubu i jakoś tak mi się ta fota spodobała, że musiałem ją zrobić od razu.
    Coś tu chyba nie tak. Tak ci sie fota spodobała że musiałeś ja zrobić
    A co do zdjęcia. Troszkę ciemne. Szkoda poucinanych osób, szkoda poucinanych stópek u 2 dziewczynek Ja bym ten kadr ograniczył bardziej do tych 7 osób w centrum. Może pion
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

mi sie podoba klimacik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bober. Zobacz posta
    mi sie podoba klimacik
    No tak zapomniałem dodać klimacik jest
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    gród kraka

Domyślnie

ee tam pion, poziomo jak najbardziej to zostawić!
    może tego dziecka po lewej można by się pozbyć. ale klimat jest git
    u mnie bryczki z konikami rządziły : )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klausik Zobacz posta
    Coś tu chyba nie tak. Tak ci sie fota spodobała że musiałeś ja zrobić
    A co do zdjęcia. Troszkę ciemne. Szkoda poucinanych osób, szkoda poucinanych stópek u 2 dziewczynek Ja bym ten kadr ograniczył bardziej do tych 7 osób w centrum. Może pion
    Tak - autor zdjęcia powinien zdecydowanie poprosić wszystkich poza tą 7 żeby się przesunęli na boki, a potem jeszcze raz wywołać taką spontaniczną reakcję u dziewczynki na 1 planie .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

hehe pamietam jak pare lat temu, gdy sam komentowalem zdiecia to zwracalem uwage na takie tam obciete buty itp...no ale czlowiek sie uczy
    szczerze mowiac, to jedyne czego mi szkoda, to ze ten chlopczyk po lewej jest tak uciety - przydaloby sie, zeby bylo go wiecej. skadrowanie przed chlopczykiem sprawy nie rozwiazuje, bo burzy sie troche rownowaga kompozycji.

pomyslow odnoszacych sie do kadrowania pionowego, czy wyrzucania ze zdiecia kogokolwiek nie bede komentowal - aczkolwiek bardzo dziekuje za komentarz

pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    hehe pamietam jak pare lat temu, gdy sam komentowalem zdiecia to zwracalem uwage na takie tam obciete buty itp...no ale czlowiek sie uczy
    szczerze mowiac, to jedyne czego mi szkoda, to ze ten chlopczyk po lewej jest tak uciety - przydaloby sie, zeby bylo go wiecej. skadrowanie przed chlopczykiem sprawy nie rozwiazuje, bo burzy sie troche rownowaga kompozycji.

pomyslow odnoszacych sie do kadrowania pionowego, czy wyrzucania ze zdiecia kogokolwiek nie bede komentowal - aczkolwiek bardzo dziekuje za komentarz

pozdr
    AMEN .
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Cząstochowa

Domyślnie

Tak wywołać taką spontaniczną reakcję cienie ustawić w odpowiednią stronę i grand press jak malowane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gragah Zobacz posta
    Tak wywołać taką spontaniczną reakcję cienie ustawić w odpowiednią stronę i grand press jak malowane.
    to by sie trzeba jeszcze tomasz tomaszewski nazywac

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów