Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Rower - okolice Krakowa

witam,

czy ktoś z Was zna jakieś ciekawe trasy rowerowe w okolicach Krakowa, względnie fajne miejsca, które można by na rowerze odwiedzić (takie do 60km od Krakowa najlepiej)?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonioo Zobacz posta
    ojców mi przychodzi na myśl
    w Ojcowie byłem nie raz jadąc przez Skałę - katorga ale polecam (doliną Prądnika już jest całkiem łatwo ), chodziło mi bardziej o jakieś mniej znane trasy...

Domyślnie

Zamek Tenczynek, Dolina Bolechowicka.
    Okolice Skawiny, Myślenic, Niepołomic.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

www.bikemap.net

Mozna przebierac do woli.

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

Domyślnie

Lanckorona przez Tyniec
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

Zamki Tenczynek/Rudno i Lipowiec
    dolinki w Zabierzowie (Bolechowice, Karniowice itp.) aż do jaskini wierzchowskiej
    Mników
    czyli w sumie cały teren pomiędzy Krakowem, a Chrzanowem i Olkuszem (Bukowno, pustynie po eksploatacji piasku, pustynia Błędowska - ogólnie: Jura)

Do tego na południe i południowy zachód - do Lanckorony, Kalwarii, Wadowic) i dalej w góry ...

Jeżeli trasa ma być spokojna i unikać ulic z ruchem samochodowym to polecam północny zachód od krakowa.. Można też sprawdzić trasy rajdów konnych na jurze - nadają się również dla rowerów.
    Ostatnio edytowane przez UBoot ; 31-05-2010 o 12:21

Uprawnienia umieszczania postów