Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie SNOOKER w Dublinie

Szukam osoby, ktora gra w snookera lub zawsze o tym marzyla i dodatkowo mieszka w Dublinie. Jesli masz ochote pograc na powaznie, tzn. spotykac sie minimum raz w tygodniu (w weekendy) to daj znac. Koszt jest niewysoki. W najlepszym klubie w Dublinie godzina gry w weekend do godz 18-tej kosztuje 7 Euro i dodatkowo po dwoch godzinach gry trzecia godzina gratis. Efektywnie, wiec mozna pograc we dwoch, trzy godziny i wychodzi po 7 Euro na glowe.
    Ja dopiero zaczynam przygode ze snookerem, ale traktuje to powaznie, nie na zasadzie 'grania przy piwie'.
    Zatem jesli ktos ma ochote to prosze pisac. Jak nie to pozostanie mi gra z Irolami
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Szkoda, że mieszkam w Polsce, bo chętnie bym z Tobą pograł 7 EURO za godzinę? We wrocławiu jak biorę czas treningowy to wychodzi mnie to 6zł za godzinę Tylko muszę być sam przy stole. Jak we 2 to 12zł/h.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

wiem, ze w Polsce mozna taniej pomysl kto by gral w Polsce za 30zl/godzina. mimo wszystko bardzo tanio masz we Wrocku. ja bede w Polsce placil 12 zeta za trening. mimo wszystko dla mieszkajacych w Dublinie zaplacic 7 euro za 1,5 godziny, gdy dwoch gra przy stole to nie jest drogo. szkoda, ze nie ma zbyt wielu forumowiczow w Dublinie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    (...) szkoda, ze nie ma zbyt wielu forumowiczow w Dublinie.
    No... jest tu jakieś 170 osób z Co. Dublin Jakby co to ja w takie dziwne coś nie gram
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez al koholik Zobacz posta
    jakby co to ja w takie dziwne coś nie gram

Domyślnie

Hyper, Przyjacielu... Przeprowadzaj się szybciutko do Taunton, UK. Sparringpartnera masz od ręki
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Ja bym zagrał, ale niestety nie mieszczę się w wytycznej hrabstwa..
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

jesli pasuje Ci przyjezdzac do Dublina to jak najbardziej zapraszam.

Domyślnie

ja bym tez w kulki po pykal bo uwielbiam ogladac snookera, a niestety zagrac mi jeszcze nie dane bylo
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

heh, wszyscy chetni w znacznej odleglosci. jesli chodzi o snookera to wydaje sie latwy (tzn latwo buduja breaki zawodowcy) a w rzeczywisctosci to piekielnie trudna gra. przede wszystkim wymiarowy stol jest ogromny. nie to co stoly do poola
    ja mykam na snooksa juz w piatek

Uprawnienia umieszczania postów