Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Shi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarodziej Zobacz posta
    wole metode prob i bledow niz nakladanie klatek w ps ....
    A nie lepiej i wygodniej byłoby chwile posiedzieć przy obróbce niż łączyć kadry w aparacie? Rozumiem, że nie trzeba tego robić na oślep, ale chyba mniej wygodnie mimo wszystko

Zdjęcie mi się nie podoba i po raz kolejny w Twoim wątku użyje tego sformułowania: to nie to za co Cie cenie Ale fajnie że różnych rzeczy próbujesz i nie zjadasz własnego ogona jak nie jeden.

Domyślnie

Jak dla mnie rewelacja, świetnie wyszło połączenie, czy to multi czy ps mało mnie obchodzi. Sama modelina też świetna

Domyślnie

jak kupisz d700 to zaczniesz ogarniac
    Nie bardzo rozumiem, bo dla mnie to zdjecie jest nieciekawe. A co ma do tego D700?????????
    Nie wazne jak robione: w programie, aparatem, czy malowane pedzlem. Przekombinowane i tyle.
    Moze powinienes dodac logo NIKON D700 na fotce to wtedy wszyscy ogarna
    Pozdrawiam

Domyślnie

jak dla mnie czad

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Mimo uśmieszku na końcu ta odzywka jest po prostu chamska..., ale może nie znam się na żartach.

Zdjęcie słabe. Kombinowanie dla samego kombinowania. Twoje poprzednie zdjęcia zdecydowanie lepsze. A to, że w aparacie jest taka funkcja to o niczym nie świadczy. W niższych modelach niż Twój D700 (wow, ale masz sprzęt) jest taka funkcja AUTO i wcale to nie znaczy, że trzeba z niej korzystać (co najwyżej można).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shakin Zobacz posta
    Mimo uśmieszku na końcu ta odzywka jest po prostu chamska...
    oj zgodzę się z tym...

W S3 i S5 tez mam taką funkcję i co z tego? a nawet moje staruszki biją Twojego D700 pod pewnymi wzgledami czuj się gorszy

a co do zdjecia to tak jak ludzie mówią, przekombinowane z próbą dorobienia filozofii...

Domyślnie

ooo widze niektorych zabolalo do zdjec pozowanych nie dorabia sie filozofii ... jednych moze to urazic innych nie to tylko kwestia spojrzenia na zdjecie , zamknac sie w jednym i non stop usilnie sie tego trzymac czy szukac .... na kazdym portalu sa tacy co chca zrozumiec i tacy co nie ... dlatego dla jednych jest przekombinowane a dla innych nie a co do aparatu to dajcie spokoj z ta dyskusja bo naprawde zrobie sie niemily )
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

ooo LoL

i dalej juz czytac nie musze
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

Hanibal - ty nie masz D700 więc zmykaj stąd i się nie wypowiadaj, bo się nie znasz na artyzmie a wielce zabierasz głos

Swoją drogą, bardzo zabawna ta dyskusja i pouczająca (odsyłam do terminu "onanista sprzętowy" tu).
    Ostatnio edytowane przez shakin ; 29-05-2010 o 15:26

Domyślnie

Mi się podoba pomysł, fajnie że jest eksperyment, gorzej z koncepcją całości chyba.
    Jednak wstawianie fot by się nimi brandzlować i gardzić resztą nie kumająca artyzmu jest dość słabe... Albo wstawiasz i jesteś gotowy na krytyczną ocenę, albo czekasz na nic nie wnoszące wytryski radości.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów