to zapewne przez tą koleżankę na sesji :P
Szukaj
ekonet: usunięto kilkadziesiąt moich komentarzy, często całkiem normalnych, i nigdy nie dostałem informacji od osoby usuwającej, jaki jest powód ...
A co do zaproszenia: jesteśmy w internecie, możemy tutaj swobodnie rozmawiać, również prywatnie, na PM i wszystko wyjaśniać, twoje zaproszenie potraktowałem jako propozycję do zastanowienia się, a nie jako oficjalne pismo, na które trzeba odpowiadać. Biorąc pod uwagę powódź uznałem, że i tak nie będziesz w stanie bezpiecznie do mnie dopłynąć ...
Przez większość życia podłączałam aparat kablem do komputera celem tranferu swoich dzieł, potem chyba tu na forum przeczytałam, że tak jest niebezpiecznie, niedobrze itp, bo ..."cośtam, cośtam", zatem kupiłam czytnik i czytnik podłączam do kompa, teraz czytam, że tak też jest źle, niezgodnie z Feng Shui, niekoszernie itd.
To zdecydujcie się może...? Mam na wieki zdjęcia na karcie zostawiać?![]()
i jeszcze karty nie wyciągać bo np wybuchnie ...
skończy się miejsce na karcie, aparat odstawiasz i kupujesz nowe body z kartą
nie ma "zlituj się"![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Tym "często całkiem normalnych" sam potwierdzasz, że zazwyczaj są one nienormalne lub normalne "inaczej".
Zazdroszczę Ci nadmiaru wolnego czasu, większość ludzi nie ma go aż tyle, by dzielić się swoją "mądrością" życiową, tak jak Ty.
Jedno jest pewne - Twoje wpisy nadal będą znikać (może nawet ten zacytowany wyżej). W tajemniczych okolicznościach.Bez zbędnego tłumaczenia. Skoro Ty się dobrze bawisz, my też chcemy.
![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-05-2010 o 12:51 Powód: pis. ;)
Skontaktuj się z nami