Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

to zapewne przez tą koleżankę na sesji :P
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    ale przez USB można wykorzystać program do profesjonalnego transferu fotografii NikonTransfer (ja go używam). Choć dla zwykłego, przeciętnego, szarego, okazjonalnego amatora nie ma to większego znaczenia ...
    kocham tego faceta haha...

wychodzi na to, że całe życie amatorsko transferowałem fotografie
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    kocham tego faceta haha...
    To może z Tobą się umówi na piwo... Ja mu proponowałem, że przyjadę do niego do Krakowa, to nawet nie odpisał, gbur jeden.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

kocham, kocham ale platonicznie. Jak uczeń mistrza, jak Luke Skywalker Yode
    NAKMUAY BLOG

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

ekonet: usunięto kilkadziesiąt moich komentarzy, często całkiem normalnych, i nigdy nie dostałem informacji od osoby usuwającej, jaki jest powód ...
    A co do zaproszenia: jesteśmy w internecie, możemy tutaj swobodnie rozmawiać, również prywatnie, na PM i wszystko wyjaśniać, twoje zaproszenie potraktowałem jako propozycję do zastanowienia się, a nie jako oficjalne pismo, na które trzeba odpowiadać. Biorąc pod uwagę powódź uznałem, że i tak nie będziesz w stanie bezpiecznie do mnie dopłynąć ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ja mu proponowałem, że przyjadę do niego do Krakowa, to nawet nie odpisał, gbur jeden.
    to już nie chcesz do mnie ?
    będę płakusiał
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    to już nie chcesz do mnie ?
    będę płakusiał
    Jakie "nie chcesz"? Cały czas chcę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Przez większość życia podłączałam aparat kablem do komputera celem tranferu swoich dzieł, potem chyba tu na forum przeczytałam, że tak jest niebezpiecznie, niedobrze itp, bo ..."cośtam, cośtam", zatem kupiłam czytnik i czytnik podłączam do kompa, teraz czytam, że tak też jest źle, niezgodnie z Feng Shui, niekoszernie itd.
    To zdecydujcie się może...? Mam na wieki zdjęcia na karcie zostawiać?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

i jeszcze karty nie wyciągać bo np wybuchnie ...
    skończy się miejsce na karcie, aparat odstawiasz i kupujesz nowe body z kartą
    nie ma "zlituj się"
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    usunięto kilkadziesiąt moich komentarzy, często całkiem normalnych, i nigdy nie dostałem informacji od osoby usuwającej, jaki jest powód ...
    Tym "często całkiem normalnych" sam potwierdzasz, że zazwyczaj są one nienormalne lub normalne "inaczej".
    Zazdroszczę Ci nadmiaru wolnego czasu, większość ludzi nie ma go aż tyle, by dzielić się swoją "mądrością" życiową, tak jak Ty.

Jedno jest pewne - Twoje wpisy nadal będą znikać (może nawet ten zacytowany wyżej). W tajemniczych okolicznościach. Bez zbędnego tłumaczenia. Skoro Ty się dobrze bawisz, my też chcemy.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-05-2010 o 12:51 Powód: pis. ;)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów