W takim razie coś nowego
Szukaj
W takim razie coś nowego
Niedobre rzeczy dzieją się z tłem.... albo winieta źle zrobiona albo kompresja zżarła. Samo zdjęcie mi się podoba... przyjemna tonacja, modelka z potencjałem
, aż szkoda, że tylko jedno. Normalnie napisałbym, że za sztuczne, ale zgodność z tytułem jest i z tego względu jak najbardziej na plus. Może jeszcze przydałby się bardziej wyrazisty makijaż... jakiś róż i piegi na policzkach, usta w kolorze... tak, tak wiem... czepiam się. Ogólnie fajno jak dla mnie. Pozdrawiam.
niestety kompresja... bo na dużym pliku mam dobrze na wydruku tez ładnie jest...
poniewaz jak raz jestem na bierzaco w temacie lalek
brakuje mi tu wykonczenia tematu
albo makijazem albo postprocesem....za malo lalkowata ta lalka... wduzym skrocie za malo plastikowa ta lalka
fachowcy się wyżej wypowiedzielia jak dla mnie, aż tak makijażu tym razem się nie czepiam, choć odrobina by się przydała dla wzmocnienia efektu lalki. choć patrze i patrzę na tę buźkę i mi się ona podoba. Pozazdrościć modelki, bo pomysłów w głowie co nie miara, sie pojawiła. Chętnie zobacze inne zdjęcia, mam wątpliwości co do skosu. delikatniej można to "ugryżć"... pozdrawiam
A mnie się podoba i nic bym nie zmieniał.
Skontaktuj się z nami