Szukaj
ja doradzam canona. portrety fajne![]()
Moim skromnym zdaniem najlepsza 2 tylko szkoda przepalonej lewej czesci twarzy.
1 też ładna( plus za kolorki ), 3 najsłabsza,wcale bym nie pokazywał.
Pozdrawiam.
......uczeń praktyki. D80.
zdjęcia bardzo fajne...doradzam nikon
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Bardzo mi się podobają, najbardziej 2. Szkoda mi tylko na 4. miny modelki, bo wygląda "od niechcenia" taka, wystarczyłoby choć odrobinkę zminić minę i było być super. Ale zdecydowanie 2. najbardziej, ze względu na uchwycenie modelki, kadr, a na pozostałych kolorki są też przyjemne. pozdrawiam
nawet ta jasna plama na włosach??ta twarz miała tak wyjść kolego, dzięki i pozdrawiam
......uczeń praktyki. D80.
co prawda mam taki sobie stosunek do stawiania modelek przy murkach i drzewkachale 1 zdecydowanie bardzo mi się podoba, to jest kawał dobrej fotografii i kawał dobrej roboty Twojej i modelki, 2 też się podoba, choć przepał we włosach jest ciut za bardzo, ale poza tym najs, no może jeszcze jakiś porządny blik w oczach by się przydał z blendy na ten przykład
3 w porównaniu z resztą wypada najsłabiej, a 4 byłaby fajna gdyby nie pomarańczowe cuda które wydarzyły się na twarzy modelki - a potęguje to jeszcze jasna i jednolita dłoń blisko twarzy
na sprzęcie się nie znam, a modelki zazdraszczam![]()
U born unique don't die as a copy...
jedynka i czworak podoba mie sie,
co do sprzetu to 5dmkII 28/1.8 i 135/2.0
Skontaktuj się z nami