Koło kamiennej Góry.....
dawno nie wrzucałem nic....ot takie zwykłe...
Szukaj
Koło kamiennej Góry.....
dawno nie wrzucałem nic....ot takie zwykłe...
Ostatnio edytowane przez Antonioo ; 24-05-2010 o 23:26
sam krajobraz się nie obroni ... potrzebny jest jeszcze udział fotografa no i oczywiście sprzętu ...
Tutaj mamy chaos, brak przesłania i kiepskie światło ...
Nie porywa mnie to zdjęcie. Ani ciekawego światła, ani kompozycji, ani atrakcyjnego motywu. Wygląda na wycieczkowy pstryk. Ekspozycja za to prawidłowa![]()
chciałem wrzucić ze 2 zł do automatu, żeby słońce wyszło, ale niestety nie miałem drobnych....
hehe, przesłania Ci zabrakło, to nie reportaż z powodzi w Krakowie
spójrz w exif...zdjecie robione w majowy weekend, a jeśli sięgniesz pamięcią wstecz, to sobie przypomnisz fatalną pogodę w całym kraju...
ale masz rację, zrobiłbyś to lepiej mistrzu...właśnie, a może pojedziesz w jakąś ulewę do Kamiennej Góry jakieś 480 km z krakowa i zobaczymy co zwojujeszlubisz przecież wyzwania i ekstremalne warunki
Ostatnio edytowane przez Antonioo ; 24-05-2010 o 23:25
Bo to jest wycieczkowy pstryk![]()
Nie rozumiem tego cynizmu, wrzucasz zdjęcie, więc jesteś gotowy na to że nie wszystkim się spodoba.
Jak dla mnie to przesunięcie kadru kilka stopni w lewo lub w prawo uczyniło by go ciekawszym, aktualnie niebo (chmury jasne/ciemne), horyzont i barierka dzielą zdjęcie na krzyż co jest nieciekawe kompozycyjne i nie wiadomo na czym skupić rozbiegany wzrok.
Pozdrawiam![]()
posiedzisz trochę na forum ,to zrozumieszwiększość będzie wiedzieć o co mi chodzi....
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Zbyt chaotyczne, a szkoda, bo piekny temat.
PS
Jestem w mniejszosci![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami