Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    Świetne, najlepszy set komunijny jaki widziałem tutaj do tej pory.
    Dokładnie miałem napisać to samo. Najlepszy set w tym roku.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

jest git
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    nigdy nie pokażę tych zdjęć publicznie
    Pozdrawiam.
    poka poka !

dzięki jeszcze raz wszystkim za odwiedziny i miłe słowa, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony gdyż mi ta sesja średnio się podoba, mam na karcie zdjęcia komunijne z soboty, moim zdaniem dużo lepsze, jak się uporam z obróbką to pokażę
    pozdrawiam
    zdjęcia robię

Domyślnie

świetne! lubie Twoje BW, zresztą generalnie calą obróbkę, ale już to chyba pisałam sto razy

Domyślnie

Bardzo fajny secik
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

4 i 5 są znakomite, całość bardzo dobra, a przede wsztsrkim radosna w odbiorze.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

piękne zdjęcia, udane technicznie i artystycznie, ale niestety oprócz ubrania chłopca nie mają nic wspólnego z pierwszą komunią
    D7000

Domyślnie

Też miałem okazję, niedawno robić zdjęcia na komunii(rocznicowej, co prawda) mojej Córci, chciałem zrobić coś oryginalnego, niestety, Maja ciągnęła do domu, jakby Ją ta alba parzyła...Tobie udało się zrobić świetną rzecz, wyszedłeś poza konwencję, może tu jest klucz...?Świetne zdjęcia...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Też miałem okazję, niedawno robić zdjęcia na komunii(rocznicowej, co prawda) mojej Córci, chciałem zrobić coś oryginalnego, niestety, Maja ciągnęła do domu, jakby Ją ta alba parzyła...Tobie udało się zrobić świetną rzecz, wyszedłeś poza konwencję, może tu jest klucz...?Świetne zdjęcia...
    Cytat Zamieszczone przez agatatoja Zobacz posta
    świetne! lubie Twoje BW, zresztą generalnie calą obróbkę, ale już to chyba pisałam sto razy
    Cytat Zamieszczone przez marcogk Zobacz posta
    Bardzo fajny secik
    Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    4 i 5 są znakomite, całość bardzo dobra, a przede wsztsrkim radosna w odbiorze.
    dzięki Wam wielkie

Cytat Zamieszczone przez edmund Zobacz posta
    niestety oprócz ubrania chłopca nie mają nic wspólnego z pierwszą komunią
    zlecenie obejmowało tylko i wyłącznie plener (o czym z resztą mówi temat tego posta )

pozdrawiam
    zdjęcia robię

Domyślnie

bardzo ładne zdjęcia. Moi faworyci to 4 i 5

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów